SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

06 / 10 / 2015

Neix l'associació AHM Terrabastall

Neix l'associació AHM Terrabastall

Nota:
"
Ja fa uns anys, a finals de l'any 2003, un grup de joves reusencs vam fundar l'Associació de Heavy Metal La Rosa Metàl·lica. Uns anys després, el 2009, va néixer a Castellvell del Camp el Grup CastellHell que, el 2012, es va constituir en Associació Cultural. Amb una il·lusió infinita i tot i la inexperiència d'uns i altres, les dues entitats vam ser pioneres al Camp de Tarragona en la difusió de la cultura Heavy. Quedaran en el nostre record diverses edicions del Reus MetallFest o del CastellHell Fest, per citar només els esdeveniments més ambiciosos i de major repercussió mediàtica.

La proximitat geogràfica, l'afinitat personal i el fet de compartir els mateixos espais d'oci van fer inevitable que tots acabéssim col·laborant junts independentment de la nostra militància en una o altra entitat. Aquesta fórmula informal ha estat, en part, la que ha permès la supervivència de les dues associacions que, com la resta del món associatiu, ha patit alts i baixos. Ara creiem que ha arribat el moment de fer un pas endavant i impulsar-amb força per afrontar reptes encara més desafiants. És per això, i creient que la unió fa la força, que hem decidit fusionar les dues entitats per crear una nova que es converteixi en el referent del metall a la nostra demarcació: l'Associació de Heavy Metal Terrabastall.

Pretenem continuar treballant per la difusió del Metall a casa però el nostre objectiu és arribar més lluny. D'una banda, continuarem organitzant concerts i festivals però amb l'ànim i la voluntat de fer-los créixer. D'altra banda, volem dinamitzar l'escena en tota la demarcació, animant-los a que s'organitzin per establir uns vincles estables de col·laboració mútua. Si ho aconseguim, tenim el següent pas molt clar: promoure la creació d'una Federació Catalana de Heavy Metal.
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.