SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

06 / 10 / 2016

Trallery - nou disc

Trallery - nou disc

"Spiritless" és el títol per al segon àlbum d'estudi de Trallery, llançament per al 4 novembre 2016 via Art Gates Records. La banda ha treballat dur per crear una atmosfera més fosca en les seves composicions així com en les seves lletres, particularment basades en sentiments i perspectives empàtiques de diferents tipus de personalitats. En aquest nou projecte Trallery ha definit la seva forma d'entendre el Metall. Les sessions d'enregistrament es van dur a terme des de Desembre (2015) fins a Febrer (2016). Mesclat i produït per M.À. Riutort (Mega) a "Psychosomatic Recording Studio" i masteritzat per Hi ha Zeelen a "Hi ha Zeelen Mastering Studio Mallorca", que anteriorment ha treballat amb bandes com Sepultura, The Prodigy, Bleed The Man o Satyricon. El concepte i la portada han estat desenvolupats per Irene Gayà, surrealisme abstracte per mostrar el missatge que la banda volia transmetre amb "Spiritless". El disseny de l'àlbum i el nou logo de Trallery han estat creats per Sebastià Gayà (kosmiksoul), adaptant en formes la nova línia de la banda.

El treball artístic de la portada i el llibret de l'àlbum és un treball dels dos germans de Biel, guitarrista de la banda: Irene i Sebastià Gayà.

tracklisting:
1. Spiritless
2. Abominate
3. Evil Pride
4. Scavenger Crow
5. Unknown Confusion
6. Hidden Scar
7. Hollow Stare
8. Keep Your Eyes Open
9. Hunt To Kill
10. Time Is Over
11. The Attraction Remains

Trallery - nou disc
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.