SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

19 / 10 / 2016

Saurom, nou disc en viu

Saurom, nou disc en viu

La banda publicarà el seu directe 20...Al Mundo De Los Sueños el proper divendres 18 de novembre.

Saurom celebra els seus vint anys de carrera amb un concert màgic a l'emblemàtic i històric Reial Teatre de Les Corts de San Fernando (Cadis). Tot això queda embadalit en un desplegament àudio visual grandiloqüent que ha suposat un important treball per part de més de 60 persones que es van involucrar al màxim durant diversos mesos. Moments irrepetibles amb les col·laboracions del Cor Nova Nerta de Jerez de la Frontera, un nodrit nombre d'actors, acròbates, malabaristes, ballarins ... i la participació d'antics membres de la formació suposa la celebració sincera d'un grup constant, treballador i lluitador des del primer moment de la seva fundació fins avui dia.

Descobreix les 27 cançons que faran les delícies de qualsevol amant de la bona música, on podràs deixar-te portar per les melodies preciosistes, el gust de la posada en escena, el so pulcre bressolat per les taules del vell teatre i l'ambient de somni que es va generar el passat 9 abril 2016.


Saurom, nou disc en viu
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.