SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

22 / 06 / 2017

Scars Of Oblivion presenten vídeo Playthrough d'Industrial Humanity

Scars Of Oblivion presenten vídeo Playthrough d'Industrial Humanity

Scars Of Oblivion estrenen vídeo Playthrough del tema "Industrial Humanity" que pertany al seu EP "Misanthropy".

Scars Of Oblivion és una banda de death metal melòdic / Deathcore originària de Loeches, un petit poble de l'est de Madrid (Espanya). La banda es va formar el 2012 amb el nom de Serum Of Hate el qual va ser canviat posteriorment. Després de diversos canvis en la formació, ja compten amb una formació sòlida tot i que actualment busquen la baixa.

El nom de la banda, Scars Of Oblivion, ve inspirat de l'egoisme de l'ésser humà i els seus interessos, tot el mal que pot crear quan alguna cosa ja no és del seu interès, no treu benefici o ja no li importa i queda en l'oblit.

Scars Of Oblivion és una banda que barreja gèneres com el death metal, death metal melòdic, el deathcore i fins i tot petites pinzellades de metalcore.

El seu so es defineix per ritmes ràpids i potents de bateria, predominant així els blast beats i un doble pedal constant i devastador. D'altra banda, unes guitarres amb riffs tècnics i frenètics en què la melodia i diferents funcions de cada guitarra juguen un paper principal en el seu so culminant en uns oberts i melòdics tornades que faran descansar el teu coll i aixecar les teves mans. A tot això, se li pot sumar canvis de compàs i una sèrie de ritmes pesats i breakdowns tampoc mancats de melodies que donen el toc final quant a dinamisme es refereix.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.