SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 04 / 2018

Tot sobre Chronos, el nou àlbum de Chaos Before Gea

Tot sobre Chronos, el nou àlbum de Chaos Before Gea

Chaos Before Gea estan de tornada, i encara que sembli un tòpic, o gairebé increïble tractant-se d'ells, ho fan amb el millor treball de la seva carrera. Chronos conclou el seu espectacular trilogia iniciada el 2013 amb Èreb, continuada per Khâron dos anys després i que ara serà tancada amb total mestria el proper divendres 25 de maig, data en què es posarà a la venda la nova obra dels malaguenys. Editat pel segell The Braves Records, Chronos ha estat gravat i mesclat als Wave Nation Studios de Ronda per José María Tornay, el seu home de confiança, mentre que el màster ha anat a càrrec de tot un Mika Jussila en els seus Finnvox Studios de Finlàndia . Per la seva banda, Antonio Bravo ha estat l'encarregat de la portada i l'artwork.
 
En el seu nou treball, Chaos Before Gea segueixen mostrant-inclassificables, desplegant una creativitat inaudita i una amalgama d'estils i influències metàl·liques molt poc comuns a casa nostra. Des de la èpica, passant pel progressiu i el groove fins al death metal, la banda es despulla en el seu treball més cru i menys pompós, i si ets capaç d'imaginar com pot sonar un àlbum amb tocs de bandes tan dispars com Machine Head, Mastodon, Gojira, Symphony X o Lamb Of God, només estaràs una mica a prop del que Chaos Before Gea han estat capaços de crear a Chronos.
 
Mentre esperem el seu poderós primer single, us deixem amb el llistat complet de temes, la portada i el teaser de Chronos. 'El nou àlbum de Chaos Before Gea farà que s'aturi el temps!
 
1. The Void
2. Chronos
3. Rebirth
4. From The Cradle To The Greu
5. Consciousness, Conscience
6. Spiritual Awakening
7. The Nine
8. Legacy


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.