SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

28 / 05 / 2018

Zenobia, nou disc "La Noche Del Huracán", el pròxim 15 de juny

Zenobia, nou disc "La Noche Del Huracán", el pròxim 15 de juny

Gairebé sense donar treva des que es marquessin un gran sold out a Madrid el passat 14 d'abril, Zenobia ja és aquí amb un doble disc en directe que va ser gravat aquella nit històrica.

"La Nit de l'Huracà" és un doble CD en edició digipack de luxe i amb llibre de 20 pàgines, que mantindrà viu per sempre el moment més àlgid de la meteòrica carrera de Zenòbia fins als nostres dies. El componen 18 cançons més una introducció que repassen l'etapa més recent de la formació, la qual, al seu torn, recupera els grans clàssics ja convertits en himnes.

El tàndem Jorge Berceo / Víctor De Andrés s'ha convertit en una combinació tremendament explosiva. Juntament amb la tasca de Salva Hache al baix, Ernesto Arranz als teclats i Javi Herrero a la bateria, han aconseguit congregar a multitud de seguidors les veus s'han plasmat en aquest treball que no voldràs perdre't.

"La Nit de l'Huracà" és una obra única en què Zenobia i el seu públic s'han unit per dir-nos a tots que 'el Heavy Metal està molt viu!


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.