SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

13 / 06 / 2018

Nou treball i formació de Kilmara

Nou treball i formació de Kilmara

La banda de metall melòdic Kilmara presenta la seva nova obra mestra "Across the realm of Time" després de tres àlbums aclamats per la crítica.

Amb les incorporacions del vocalista nord-americà Daniel Ponce i el virtuós guitarrista Argentí Miguel Laise, Kilmara torna a revolucionar el seu so sent ara més melòdics, més veloços i potents, però sense perdre la classe i mestratge que els caracteritza.

"Across the realm of time" és el treball definitiu i la consagració de Kilmara, una nova etapa per conquerir a tots els amants del metall de qualitat. Kilmara ha creat una col·lecció d'increïbles cançons que s'inspiren en el heavy metal melòdic i progpower metall europeu sempre buscant un so modern i elegant. Gravats / barrejats i produïts per Roland Grapow en els seus GrapowStudios de Slovakia, n'hi ha prou garantia que estem davant d'una excel·lent i robusta producció que mostra tots els detalls i talents dels músics que formen la banda.

El guitarrista de la banda John Portillo s'ha encarregat de compondre tot l'àlbum al costat del talentós vocalista Daniel Ponce qui ha escrit totes les lletres més d'imprimir les seves personals i memorables tons. El baterista Javi Morillo, el baixista Didakio i el virtuós de les 6 cordes Miguel Laise són els que completen el combo.

Nou treball i formació de Kilmara
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.