SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

13 / 06 / 2018

Comunicat oficial de Mägo d'Oz i que ha passat a Bolívia

Comunicat oficial de Mägo d'Oz i que ha passat a Bolívia

Hola amics!
Com bé sabeu hi va haver una sèrie d'esdeveniments que superen l'estrictament musical. Tots estem bé (en la mesura del possible) i estem intentant oblidar aquesta mala experiència. Gràcies a tots els que esteu escrivint preocupats i a tantes mostres de suport que estem rebent. Fins ara hem guardat silenci per les amenaces que ens van fer tant la Policia Boliviana com l'empresa de Gustavo Tobar.
Aquí teniu la primera de les moltes proves que tenim del mafiós que és aquest individu. És un enregistrament que va deixar a Augusto Serrano (el nostre manager a Espanya), amb la seva pròpia veu en un missatge de WhatsApp, on deixa clar que els seus advocats tenen pes amb la policia i que si abans de les 2 no li lliura Mag d'Oz 17.00 dòlars, Ivonne, la nostra Road manager, Txus i Moha no sortiran de la presó !!
Estem recollint més proves i aviat farem un vídeo en què desvetllarem més coses. Aquest enregistrament serà aportada aquests dies a la Denuncia que els nostres advocats a Bolívia estan preparant per extorsion, estafa i corrupció policial.
Pots llegir la resolució absolutòria de la Fiscalia, en la qual Mag queda lliure de tota culpa, així com escoltar l'àudio de Tobar extorsionant al manager del grup punxant sobre la imatge o en aquest enllaç.
 
Aquí teniu un vídeo en què el representant de l'empresa de so ens indica que no podem començar el xou a La Paz fins que NO ELS PAGUI GUSTAVO ROBAR, ja que encara no havien cobrat dels concerts a Bolívia de Santa Creu, Potosí i La pau ... Aquest vídeo està gravat 5 MINUTS ABANS DE SORTIR A tOCAR A LA pAU. En ell, ens diuen que tenen ordre de recollir l'equip, de manera que es tornaria a suspendre un altre concert a Bolívia.
 
Amb aquesta classe de paio hem hagut de lidiar, va subornar a 4 policies (dels quals donarem els seus noms, cognoms i rang) per empresonar a 3 membres de Mägo d'Oz. Des d'aquí deixar clar que els fans bolivians són el millor que ens ha passat en aquests dies i que per ells estem disposats a tornar algun dia amb una altra empresa (que de fet ja s'ha posat en contacte amb nosaltres) oferint-nos fer DIABULUS IN OPERA en les condicions que es mereixen els nostres fans, i que saben de la mala fama d'aquest paio a Bolívia.
Un cop més gràcies per totes les mostres d'afecte. Us volem molt. I seguirem amb vosaltres donant concerts i deixant-nos la vida.
'FINS que el cos aguanti !!
'STAY OZ !!


Comunicat oficial de Mägo d'Oz i que ha passat a Bolívia
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.