SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 06 / 2018

Pánico Al Miedo publiquen el lyric video de Cebos Vivos

Pánico Al Miedo publiquen el lyric video de Cebos Vivos

Amb el seu segell de qualitat habitual, els catalans Pánico Al Miedo ens presenten 'Cebos Vivos', el seu fantàstic nou lyric video. Recorrent tots els detalls de la genial portada que el mític Ed Repka va realitzar per Formador, podem assegurar que, des d'Escòcia, Craig Gowans i David Provan de 12 Inch Mitjana han fet una feina extraordinària. No es pot esperar menys d'un estudi de contrastada solvència que ha treballat amb artistes i formacions de la talla d'Obituary, Bring Em The Horizon, Deep Purple, Decapitated, Venom, Cavalera Conspiracy, Bullet For My Valentine, Scorpions, DevilDriver, The Answer , Alice Cooper i un llarg etcètera.
 
Tota la passió de Pánico Al Miedo pel death metal de Florida i el thrash de la Bay Area està en 'Cebos Vivos'. Estem davant d'un tema que et teletransporta al millor que, metàl·licament parlant, va donar Estats Units a finals dels 80 i principis dels 90, arrodonit a més amb un brillant sol de Bobby Koelble. Recordem que James Murphy (Obituary, Testament) també apareix en el tema 'Formador', així que unint esforços amb Koelble és la primera vegada que aquests dos guitarres de Death toquen en un mateix àlbum.
 
Millor que les paraules és deixar-se conquerir pel nou lyric video de Pánico Al Miedo, un 'Cebos Vivos' amb què aspiren a seguir guanyant molts més adeptes.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.