SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 09 / 2019

Nou àlbum de The Ferrymen i videoclip

Nou àlbum de The Ferrymen i videoclip

Frontiers Music Srl es complau a anunciar el llançament del segon àlbum de The Ferrymen titulat "A New Evil"!

The Ferrymen va llançar el seu àlbum debut al juny de 2017 i va sorprendre als fanàtics del so del metall melòdic europeu quan aparentment van sortir del no-res. Amb la composició i el calat manejats per l'as guitarrista suec Magnus Karlsson (Primal Fear, Magnus Karlsson 's Free Fall), la increïble veu del cantant Ronnie Romero (Rainbow, CoreLeoni) i el baterista Mike Terrana (Axel Rudi Pell, Tarja, Rage) .

Musicalment, els fanàtics poden esperar a "A New Evil" un àlbum de metall melòdic molt pesat que fusiona la composició de cançons i les estructures èpiques dels discos àmpliament elogiats d'Allen / Lande (el guitarrista Magnus Karlsson va ser l'arquitecte principal dels primers 3 llançaments aclamats per la crítica) amb el poderós enfocament vocal de Romero.

La portada de l'àlbum del reconegut artista Stan W. Decker completa aquesta colossal oferta d'heavy metall.

"A New Evil" és una mica més pesat i progressiu ", diu Magnus Karlsson." Sempre estic aprenent i intento millorar les meves cançons i produccions cada vegada. Treballar amb Ronnie i Mike és una gran experiència. Puc concentrar-me en l'escriptura i el que sigui que es em passi, sé que ho aconseguiran! Aquest cop, Jacob Hansen (Pretty Maids, Volbeat, etc.) va fer la mescla i funciona molt bé amb l'estil pesat ".

"Crec que és un gran àlbum i la gent li encantarà com ho van fer amb el primer", afegeix Romero. "Tothom coneix les habilitats de Magnus per escriure bona música, de manera que és molt fàcil que m'agradin totes les cançons de l'àlbum. Aquesta vegada va ser encara més fàcil treballar junts perquè és el segon àlbum i ens coneixem millor, ell sabia com obtenir els meus millors actuacions, així que estic molt orgullós de la meva feina i agraït que Magnus treballi al meu costat.. "

"Tinc alguns favorits com 'Do not Stand In My Way', 'Bring Em Home' i 'A New Evil'. Però una cançó molt especial per a mi és 'No Matter How Hard We Fall'. Quan escoltes Ronnie en aquest cor et posarà la pell de gallina ", continua Magnus. El favorit de Ronnie és 'Bring Em Home', però estic ansiós perquè la gent pugui escoltar tot l'àlbum perquè estic segur que estimaran cada segon de 'música en ell!

' "A New Evil" serà una injecció d'adrenalina per a tots els amants del metall melòdic!

Llistat de pistes:
1. Do not Stand In My Way
2. Bring Em Home
3. A New Evil
4. The Night People Rise
5. Save Your Prayers
6. Heartbeat
7. Your Own Hero
8. No Matter How Hard We Fall
9. La meva Dearest Fear
10. You Against The World
11. All We Got

Poseu-vos en fila:
Ronnie Romero - Veu
Magnus Karlsson - Guitarres, baixos i teclats
Mike Terrana - Bateria


Nou àlbum de The Ferrymen i videoclip
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.