SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

09 / 10 / 2019

38 anys després aquesta tardor sortirà un nou CD i Vinil de 11bis

38 anys després aquesta tardor sortirà un nou CD i Vinil de 11bis

Després de l'èxit aconseguit després del llançament de l'esperat treball "36 anys després", 11bis torna a la càrrega amb un nou àlbum en la qual s'han inclòs setembre cançons escrites i compostes durant aquests últims mesos.
 
Una intensa travessia des de 1982 fins 2018, on es va reconstruir la banda i es va forjar el vinil i el cd, amb segona edició, "36 anys després", en ell es van incloure per fi les cançons que no van veure la llum en la dècada dels vuitanta.
 
Ara arriba l'oportunitat d'anunciar una vegada més que és el moment d'11 BIS. La banda del barri del Carmel de Barcelona està formada pel carismàtic frontman José Luis Gutiérrez "El Padrí" -veu-, Andy Parra -guitarra- i José Luis "Maki" -teclats-, que són al costat de "El Padrí" membres originals del grup. Santi Leal -guitarra- és el culpable en gran part del renaixement musical de 11bis. La magnífica i potent base rítmica formada per Andy Cobo -batería- i Oscar Krasher -baix-. I com no, el setè membre de 11bis, Pepe Motorbis, el "alma mater" del grup.
 
"Hard Rock" barceloní amb lletres quotidianes serà el denominador comú del nou treball de la banda. Aquesta vegada es tracta de cançons totalment noves i originals escrites i compostes per "El Padrí" i Santi Leal.
 
Com a primícia podem avançar alguns dels títols que s'inclouran en el nou treball, molt variat musicalment parlant, "Cadillac Daurat", "Jacky" "El savi" o "Picar pedra" seran algunes d'aquestes cançons. Sens dubte la seva escolta no deixarà ningú indiferent ...
 
El disc i vinil serà autoproduït però amb distribució a càrrec de la millor companyia de discos i distribució del país.
 
"Estem fent noves cançons de Rock perquè no us quedeu encastats al sofà de casa veient la TV", amb aquest pretext 11bis ens convida a presenciar les properes actuacions * abans de presentar el nou disc al febrer de 2020 en una festa que serà molt especial.
 
 
propers Esdeveniments
* Totum Metall - 11 Bis (Auditori - Calàbria 66 - Bcn)
* Festival Rockcelona - 11 Bis - Barrena - Tayo (Salamandra - L`H)
* 11 Bis + Adn - ​​Ragna Rock - Terrassa
* 8a Festa Rock 2,020 - Plaça Eivissa - Bcn
Tba - febrer 2020 - Presentació Nou Àlbum

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.