SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

10 / 10 / 2019

Nou video de Liv Sin: Hope Begins to Fade

Nou video de Liv Sin: Hope Begins to Fade

esprés de l'aclamat àlbum "Follow Me", el quintet suec Liv No obstant, dirigit per la veu inconfusible de Liv Jagrell (ex Sister Sense), la banda torna amb el poderós i contundent àlbum "Burning Sermons", canalitzant el seu amor per l'heavy metall clàssic amb un toc modern i contundent.

Igual que amb el seu àlbum anterior, la banda va convidar a un artista convidat a "Burning Sermons" per cantar amb Liv en un duo memorable. A la pista d'enfocament, "Hope Begins to Fade", Liv va rebre la companyia de Björn "Speed" Strid, el conegut cantant de Soilwork i The NIGHTFLIGHT Orchestra.

Els comentaris de la banda sobre la col·laboració amb Björn:
"Per a una cançó pesada i altisonant com 'Hope Begins to Fade' que presenta elements orquestrals, volíem trobar una veu fresca i contrastant per Liv, i el nom de Björn va sorgir quan discutíem els convidats per a l'àlbum amb el nostre segell. Els seus profunds grunyits i meravellós la veu clara va ser la combinació definitiva per elevar aquesta cançó al següent nivell i encaixava perfectament amb el to de Liv. Els seus impressionants habilitats, tant de Soilwork com de The Night Flight Orchestra, brillen per aquí, el que ha afegit aquest cop extra a la cançó. ¡combinació perfecta! "

Dirigit per Ted Linden d'Bullsize Production


Nou video de Liv Sin: Hope Begins to Fade
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.