SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

16 / 10 / 2019

Whipping the Clown, making of ia la recerca de nou vocalista

Whipping the Clown, making of ia la recerca de nou vocalista

Dies agredolces els que estan vivint els nois de Whipping The Clown. El llançament de 'Run away and hyde' ha estat un èxit, rebent grans crítiques tant dins com fora d'Espanya i encadenant actuació rere actuació. No obstant això, aquesta ratxa s'ha truncat momentàniament amb un important canvi en la formació. I és que Christian Tàpia, vocalista del grup, ha pres la difícil decisió de deixar el seu lloc. Aquest és el seu comunicat:

'Vull comunicar que, per motius aliens a la banda, em veig obligat a abandonar-la de forma definitiva. Han estat 10 anys d'aprenentatge, 2 discos, concerts i multitud d'experiències que mai oblidaré. D'altra banda, els desitjo un futur ple d'èxits als meus germans de Whipping. Una abraçada molt forta i fins sempre '.


En la mateixa publicació la banda ha volgut 'agrair tots aquests anys que Christian ha estat amb nosaltres. Ell ha estat una part fonamental del que és Whipping avui dia. La seva veu i les seves lletres han ajudat a definir a la banda. Grans moments i innombrables rialles quedaran en el nostre record. Li desitgem el millor en els seus futurs projectes. La banda ja està treballant en la recerca d'un nou frontman, i en breu es coneixerà qui ocuparà el lloc de Christian.

D'altra banda, podem conèixer una mica més a fons com es va forjar 'Run away and Hyde' gràcies al 'making of' que ahir publicava Maldito Records a través del seu canal de Youtube.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.