SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

24 / 10 / 2019

Salvador Dominguez té nou vídeo / single: Gotta Get Away

Salvador Dominguez té nou vídeo / single: Gotta Get Away

Salvador Dominguez, el mestre rocker de la guitarra elèctrica (amb els seus mètodes de guitarra elèctrica en espanyol, han après molts dels més grans guitarristes de l'actualitat), presenta un nou single d'PUR HARD ROCK, "Gotta Get Away" (Maleït Digital, 2019). A Salva li agrada traduir-ho com "He de pirarme d'aquí".


Sobre el contingut d'aquesta nova cançó Salvador comenta: "Les ganes que li donen a un d'escapar d'aquest món caòtic, violent i descontrolat, en què predominen l'avarícia i els interessos creats -disfrazados de política-. Després, per camuflar l'assumpte, s'intenta distorsionar la realitat, donant-li la volta a tot. Els bons són els dolents i els dolents són els bons. És el que ara en diuen posverdad (post-trush), un invent pervers, que existeix des de molt abans de Jesucrist, l'Imperi Romà o Grècia de Pèricles ... "


Després de cinc anys sense publicar disc nou, Salvador Dominguez, va tornar a sorprendre a tothom, abans de l'estiu de 2019, amb el seu single "In The Name Of Your Gods" (Fes clic aquí per veure-ho) un tema carregat de grans Riffs i amb aquest punt crític, que sempre va tenir el Rock, cap al que passa al món.

Ara Salvador ens sorprèn amb una altra cançó que sona a Hard Rock des del primer minut. I on vas a notar noves emocions i sons propers. A "Gotta Get Away" tot és nou, alhora que vas a experimentar la sensació que el tema t'atrapa i la seva tornada acabarà per reviure en el teu cervell


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.