Comunicat de la banda: " Avui us portem una trista notícia. 😢 Després de 15 anys d'aventures junts, el nostre company Carlos Álvarez Prades ha decidit abandonar - Noticies de metal de Satan Arise" /> Canvis importants en la formació de Dry River - Noticies Satan Arise - Noticies del metal
SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 10 / 2019

Canvis importants en la formació de Dry River

Canvis importants en la formació de Dry River

Comunicat de la banda:
"
Avui us portem una trista notícia. 😢
Després de 15 anys d'aventures junts, el nostre company Carlos Álvarez Prades ha decidit abandonar Dry River.

Sens dubte, es tracta d'una marxa molt dolorosa i tant de bo no s'hagués produït mai, però hem de respectar la decisió del nostre company.

Us remetem a la seva comunicat a Facebook en què explica els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió.

▶ ️ Carlos sempre serà membre de Dry River i tant de bo algun dia torni a casa, la nostra porta la tindrà sempre oberta. Fins llavors, li desitgem el millor en tots els projectes que emprengui.

! ️ Estigueu atents / es perquè en els pròxims dies:

📢 Anunciarem qui substitueix a Carlos a Dry River a partir d'ara (hem fet un fitxatge galàctic, si es va Messi has de fitxar C. Ronaldo i viceversa)
▶ ️ Publiquem el vídeo de la cançó "Un bon final". Es tracta de l'última cançó que vam gravar junts, composta íntegrament per Carlos i gravada en Millenia Estudis per Manuel Tomas.
"




Comunicat de Carlos:
"
Bones chavalada, us escric per explicar-vos que a principis d'estiu vaig decidir deixar Dry River. Sé que als que em coneixeu llegir això us descuadrará una mica però el cos em demanava tancar aquesta aventura.
Han estat 15 anys meravellosos dels que em porto un gran aprenentatge i una gratitud infinita.
Estic agraït per tota la gent que he conegut a través d'això. Em vénen a la ment les persones del DRY RIVER FAN-FI CLUB, també les que seguiu a la banda des que tocàvem "Highway star" en bars d'aquí i d'allà, les que formeu part del món de la música, les dels mitjans i tantes altres. En definitiva, totes les que d'una manera o altra heu donat suport al grup.
Gràcies també a Johan de Amadeus Global per tenir fe en la banda, a Joan Carles per estar sempre aquí, a Marc i Fanfi per la seva ajuda incondicional, i a Mazuecos per ser el 7è drirri. I sobretot gràcies a Matias (Pay), Pere, Martí, Àngel i David per compartir tant amb mi. Quins discazos hem fet i què bones rialles ens hem fet fora. Si quan vam començar algú m'hagués dit que anàvem a viure coses tan collonudes no li hagués cregut.
Aquesta part del viatge que he passat al costat de vosaltres la porto tatuada en l'ànima de per vida. Tant de bo la música ens torni a ajuntar en algun altre projecte, i si no és així sempre ens quedarà la cita de 2038, jaja, aquesta no me la perdo. Us desitjo el millor en aquesta nova etapa de Dry River! Llarga vida al Riu Sec! ❤️
"




Nou guitarra de Dry River:
📣 Us presentem al nou membre de Dry River ...
🔥🔥🔥 Guillermo Guerrero!!! 🔥🔥🔥

Guillem és una bèstia marró de la guitarra, molt conegut en el circuit professional amb un impressionant currículum que us deixem a baix perquè aneu coneixent millor al nou membre de la família.

¿Però per què llegir si ho puc veure? Guillermo ja té gairebé a punt el repertori de Dry River i s'ha fet un vídeo tocant el sol de "Camí" que et deixa amb les potes voltes ... 🤯

Per als / les que vulgueu saber-ho tot del nou "guitar hero" de Dry River, aquí us deixem el seu aluflipante biografia:

"Guillermo Guerrero va agafar la seva primera guitarra als 13 anys, i des dels 22 anys es dedica per complet a ella.

El 2001 entra a formar part d'Acid Rain, una banda de Rock Progressiu de Madrid, i amb ells va editar un CD, "Infinity Beyond" i van girar per tot el país.

El 2006 es trasllada a estudiar a la prestigiosa Musicians Institute de Hollywood, Los Angeles i es va graduar al GIT en tan sols 12 mesos.

Allí va estudiar amb una selecció dels millors professors, com Scott Henderson, Paul Gilbert, Frank Gambale, Dan Gilbert, Prashant Aswani, Alex Machacek, Carl Verheyen, Dean Brown ... i va tenir la sort d'assistir a Clinics amb altres tants genis com Andy Timmons, Alex Skolnick, Kiko Loureiro, Michael Landau, Tim Pierce ...

Guillem ha format part de diferents projectes interessants, que l'han portat a girar per tot Estats Units i mig orient, tocant des dels clubs més importants de la faràndula americana (Key Club, The Mint, Whisky a Go Go ...), fins a les bases militars de les tropes nord-americanes IRAQ, Kuwait i Aràbia Saudita; posteriorment continuant a Kuwait, Abu Dhabi i Dubai.

Al gener de 2009 va entrar en la banda del finalista d'American Idol (Operación Triunfo) Dean-Anthony Bradford com a Director Musical. Va produir el seu segon disc, gravant en Estudis mítics com Avatar (New York), Threshold i The Record Plant (LA). Al juny de 2009 va entrar al Musical Cinderella Rock com a Director Musical, i va girar per diversos estats. Al setembre de 2009 va començar la gira de Bradford, que el va portar a visitar gairebé tots els estats del país, així com tocar en locals amb molta història com el Key Club, Whisky A Go Go i Viper Room de Los Angeles, o el 12th and Porter de Nashville per dir uns pocs.

El 2010 Guillem torna a Espanya per continuar la seva carrera en la seva pàtria, començant un cop més de zero.

En Estiu de 2010, se centra en gravar el seu primer (i fins ara, únic) disc en solitari "What I left behind", que resumeix la seva etapa a E.E.U.U. en 8 cançons. El disc es publica a l'abril de 2012 i es pot trobar a la seva web (www.guillermoguerrero.net) i en totes les plataformes digitals (Spotify, iTunes, CdBaby.com, etc ...).

El 2011 entra com a "violí primer" a la primera Orquestra de Guitarres Elèctriques, Sinfonity, fent una gira per tot Espanya el 2013, interpretant peces de Vivaldi, Mascagni, Rossini, Falla, Holst, i moltes altres més. A dia d'avui Sinfonity ha estat a Europa, Amèrica i planifica la seva gira asiàtica.

El 2015 entra a formar part de la prestigiosa Orquestra del TEATRE CIRC PRICE dirigida per @ Germán Díaz i completa les seves primeres "Nadal del Price" amb 72 funcions en tot just un mes i mig. L'espectacle rep una crítica excel·lent, posant l'accent en la seva orquestra, part fonamental de l'espectacle.

En 2019, Ludovico Vagnone, conegudíssim guitarrista / productor / director musical li crida per formar part de la primera gira d'Aitana (Operación Triunfo). Un mes d'assajos, una setmana de stage, i 6 mesos de concerts per tot Espanya. Es preveu gira internacional per al 2020.

En l'actualitat, dóna classes a la prestigiosa escola de Katarina Gurksa, i l'Escola Moderna Ritme i Compàs. Toca totes les setmanes amb el grup de versions Darwin per tot el circuit de concerts de Madrid, i quan té lliure treballa amb altres bandes / tributs com MUS (Tribut a MUSE), Slabon, Black Light Gospel Choir, Calum (La Veu Kids) , Còmplices, Lagarto Amarillo, Tam Tam Go, Judith Mateu (Pàgina Oficial), Sinfonity (La primera orquestra de guitarres elèctriques), Aitana (OT), entre d'altres ... "

Contacte i més info a:

WEB ➡️ www.guillermoguerrero.net
YouTube ➡️ www.youtube.com/user/pyrexia82
Facebook ➡️ Guillermo Guerrero Guitar Player
Twitter ➡️ twitter.com/ggaguitar


Canvis importants en la formació de Dry River
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.