SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

10 / 07 / 2020

Leyendas del Rock 2021: entrades a la venda el 13 de juliol

Leyendas del Rock 2021: entrades a la venda el 13 de juliol

Leyendas del Rock 2021 es reactiva. Un cop acabat el termini de devolució d'entrades -que per cert, mai ens cansarem d'agrair la vostra fidelitat, ja que el percentatge de tiquets reclamats ha estat ínfim- tornem a activar la venda de cara a l'edició 2021 de el festival.

El proper dilluns 13 de juliol, a partir de les 10:00 del matí, activarem de nou la venda d'entrades. Abonament 3 dies, càmping ombra i piscina. I ho fem amb una oferta molt especial, un regal de 10 € en tokens per abonament 3 dies adquirit (només a la xarxa de Ticketmaster). Oferta vàlida fins al 31 de juliol. També pots adquirir el teu abonament a tot color en els punts habituals. Visita la nostra web per a més informació.

Després de les reconfirmaciones de Stratovarius i Jinjer, en les properes setmanes anirem desvetllant els noms que ja teníem confirmats el 2020 i segueixen en cartell, així com l'anunci de noves bandes de cara a la nostra edició de 2021. Estigues atent i sobretot, 'roman molt heavy !!

Leyendas del Rock

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.