SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 10 / 2020

Nou guerrer i portada de Legado de una Tragedia: Britania

Nou guerrer i portada de Legado de una Tragedia: Britania

Després de presentar com a cinquena guerrer a Isra Ramos, que encarnarà la figura de l'emperador Claudi i davant l'imminent llançament de la cinquena part de la saga Llegat d'una Tragèdia, seguim descobrint les col·laboracions amb que comptarà Britània. Joaquín Padilla acaba de fer públic a les xarxes socials de el projecte que el disseny de la portada anirà a càrrec novament de Gustavo Sazes.


El dissenyador portuguès, que ha col·laborat amb bandes com Arch Enemy, Kamelot o Epica, també va dissenyar la portada d'El Secret dels Templers, i es va encarregar de el disseny de l'logo de Llegat d'una Tragèdia.


"Gustavo porta les meves idees un pas més enllà. Té un concepte molt poètic de les imatges. Rebutja que és obvi i no li agrada aprofundir en el que és evident. Ja m'ho va demostrar amb la portada d'El Secret dels Templers. Aquest cop vam passar molt de temps xerrant sobre la idea general del disc, sobre la idiosincràsia de la història, el missatge que hi ha sota les espases i la sang. Jo no volia una portada més, de les milers de guerrers i batalles, volia alguna cosa diferent i Gustavo ha aconseguit una meravellosa metàfora visual que resumeix l'ànima de l'obra. "


La col·laboració de Gustavo Sazes a Britània s'uneix a les ja publicades dels primers membres de l'elenc, entre els quals es troben, entre d'altres, noms com Manuel Ramil, (Avalanch, Adventus), Tete Novoa (Saratoga), o Isra Ramos ( Avalanch).


A més, com ja és habitual en ell, Joaquín ha convocat els seguidors de la saga a un esdeveniment al Facebook divendres que ve, per desvetllar en primícia els detalls de l'obra, i agrair-los d'aquesta manera el seu suport a el projecte i la relació de proximitat i amistat que mantenen amb l'autor.


L'esdeveniment tindrà lloc el proper divendres 30, a les 21: 00hrs. (Hora espanyola), a la pàgina de Facebook oficial de el projecte.


Més informació: www.facebook.com/LegadoDeUnaTragediaOficial


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.