SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

01 / 12 / 2020

Epica editen el vídeo del seu segon single Freedom - The Wolves Within

Epica editen el vídeo del seu segon single Freedom - The Wolves Within

Els gegants holandesos de l'metall simfònic Epica recentment van anunciar l'edició del seu nou disc "Omega", a la venda el 26 de febrer de 2021 a través de Nuclear Blast. "Omega" és el primer disc d'estudi de la banda en cinc anys. El mes passat, la banda va revelar el primer single i vídeo, titulat "Abyss of Time", el qual ha estat vist més d'un milió de vegades a YouTube en la seva primera setmana.

Avui Epica posen en circulació el vídeo del seu segon single, "Freedom - The Wolves Wthin".

El guitarrista Mark Jansen comenta: "Aquesta cançó està basada en una vella història sobre una baralla entre dos llops. Un savi Cherokee està parlant de la vida amb el seu nét i li diu: 'Hi ha una batalla dins del meu entre dos llops'. Un llop és malvat i representa l'enuig, l'enveja, la pena, els remordiments, l'avarícia, l'arrogància, la culpa, el ressentiment, les mentides, la inferioritat, el fals orgull, la superioritat i l'ego. L'altre llop és bo, representa l'amor, l'esperança, serenitat, humilitat, la generositat, la benevolència, l'empatia, la veritat, la compassió i la fe. Tots tenim la mateixa batalla dins nostre i el resultat d'aquesta batalla es reflecteix en el món exterior. El nen sent curiositat i li pregunta al seu avi que què llop acaba guanyant. 'Aquell a què alimentes més' li respon. El que volem ser i el que volem projectar al món que ens envolta depèn de el llop a què alimentem i de el grau de control que tinguem sobre els nostres llops interns. Aconseguirem controlar-los o ens controlaran a nosaltres? "

Amb aquest nou single, la banda i el seu segell volen donar suport a una bona causa i donar lloc a un repte amb els fans. Aneu a aquest enllaç per saber com podeu formar part de l'repte: EpicaWolves">http://nblast.de/EpicaWolves

Tres fites han estat fixades en les plataformes de streaming i amb cada meta assolida, Nuclear Blast patrocinarà l'adopció simbòlica de dos llops grisos en perill d'extinció a través de la World Wildlife Fund, així que a la fi de l'repte, cada membre de EPICA hi haurà adoptat a un animal. Els llops grisos no només pateixen d'una pèrdua d'habitat permanent, sinó que pateixen matances venjatives pels seus atacs a altres animals salvatges i la World Wildlife Fund depèn dels patrocinis i adopcions per conservar l'habitat natural d'aquests preciosos animals.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.