SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

01 / 12 / 2020

Snakeyes, nou video en directe

Snakeyes, nou video en directe

La banda Snakeyes (formada per acabat reunits Sphinx, Jose Pineda, Justi Bala i Carlos Delgado al costat de l'cantant romanès Cosmin Aionita) ens informen de tots els detalls de l'rellançament del seu últim disc "Evil Must Die" amb un nou vídeo, previ a el concert complet que emetran el proper 2 de Febrer, a més d'anunciar "Playing with Armageddon", un CD ple de material extra: cançons noves, material en directe, adaptacions en acústic i molt més.

La banda ens explica:

"Playing with Armageddon", la portada és obra de Leo Traverso, és el títol que hem triat per al rellançament de "Evil Must Die". Rellançar un disc és inusual, però creiem que el mínim que podem fer és tornar a donar-li una empenta a un disc en el qual tant de temps, diners i treball hem invertit. Per a ells, i deixant enrere un any per oblidar, simbòlicament el llançament oficial serà just quan comenci el 2021 en el qual tenim dipositat tant optimisme.

Moltes coses han passat des que just després de decretar-se l'estat d'alarma decidíssim continuar amb el nostre plans, que tot i l'esforç es van veure truncats per aquesta maleïda pandèmia. Malauradament ens va tocar, i vam tenir en tot just uns dies, tornar a planificar tot de nou i passar de fer el concert de presentació i la roda de premsa prevista a Madrid a un format acústic i streaming. Creient que això passaria més aviat que tard, els mesos van passar i l'impacte, en el que va haver de ser un gran llançament, es va convertir en un pas gairebé desapercebut. Així que aquí estem de nou, tractant de donar-vos el millor de nosaltres i per això hem preparat una edició especial orientada al que més trobem a faltar: els directes, on la producció és totalment diferent a el disc el que fa d'aquests òm una nova experiència de gaudir a la banda.

A més, després de mesos component i com a enllaç a nova etapa, aprofitem per llançar el primer single del que serà el proper disc, en el qual ja estem treballant. Per a això anem a editar de manera molt limitada 1 Digipack que serà una expansió de l'actual disc i estarà format pel següent tracklist:


Playing with Armageddon (Nova cançó)
Mask of Reality (directe a Sevilla 2018)
Evolution (directe a Sevilla 2018)
Ultimate Sense (directe a Sevilla 2018)
Down with the Devil (directe a Sevilla 2018)
War Machine (gravat en directe durant el confinament)
The Evil Dead (gravat en directe durant el confinament)
New World Order (gravat en directe durant el confinament)
Denied (gravat en acústic a la festa de presentació de "Evil Must Die")
Lose Control (gravat en acústic a la festa de presentació de "Evil Must Die")
Metall Monster (Epic Version)

Com a primer single d'avançament d'aquest llançament us oferim un primer vídeo de "Evolution" gravat en directe en l'actuació de la banda a Sevilla durant la gira Metall MonsTour el 2018, com a part de la participació de la banda a la Battle Metal Wacken.

El concert complet s'emetrà el proper dissabte 2 gener a les 20.00 hores al nostre canal de Youtube. La banda estarà xatejant amb els assistents des del xat habilitat per la plataforma.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.