SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

18 / 01 / 2021

Nou single de Ruben Kelsen

Nou single de Ruben Kelsen

El nou single de Rubén Kelsen anomenat "El Rei Lleó", s'estrena a les 18h de dilluns 18 (avui).

El projecte de Rubén Kelsen en solitari va néixer l'any 2012, amb la sortida de l'àlbum "Captiu dels seus petons". Va ser un projecte paral·lel a la seva banda de metall "Bèstia Negra" i era un disc orientat a l'Rock / Pop.

En 2014 surt a la llum el seu segon àlbum "Sang i sorra", amb un so molt més rock / metall. Però amb la incorporació de Rubén a la banda "Débler" aquest projecte queda totalment aturat.
En ple confinament de 2020 Rubén realitza la regravació dels seus dos àlbums en solitari i es dedica a compondre noves cançons per Débler.
Algunes d'aquestes cançons tenen un so i un ambient que no quadra a el 100% amb l'estil de la banda, i Rubén anuncia que llançarà aquests temes en format single en totes les plataformes digitals, perquè no quedin oblidats en un disc dur.


El primer d'aquests temes és "Rei Lleó", que s'estrenarà el proper dilluns 18 de gener. És una cançó amb una tornada enganxosa que barreja elements de l'Rock, amb sons i ritmes característics d'altres estils com el HipHop i el Pop.

"Sempre m'ha encantat escoltar i fusionar varietat d'estils per fer aquest tipus d'experiments musicals. Crec que la música mai ha d'estar tancada a res, i des que tinc ús de raó he escoltat multitud d'estils i he après de cada un d'ells. Des de la música clàssica fins al metall extrem o el rap. "

Rubén ja té gravats els seus 3 següents singles en solitari i assegura que cada cançó és totalment diferent a les altres. Properament anunciarà les seves dates de llançament. Mentrestant segueix component per Débler, els quals ja tenen més de 10 cançons entre mans. I assegura que el futur nou disc de la banda serà la fusió del millor de les seves 3 discos anteriors.


Nou single de Ruben Kelsen
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.