SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

19 / 01 / 2021

Lifeblood és el primer avançament del nou de Secret Sphere

Lifeblood és el primer avançament del nou de Secret Sphere

La banda italiana Secret Sphere llança el seu primer avançament de què serà el seu nou treball anomenat Lifeblood.

Recordem que la formació italiana ha tornat a comptar amb el seu vocalista original, Roberto Ramon Messina després de la marxa de l'impressionant músic italià Michelle Luppi.

Aquesta és la nota de premsa que publica Frontiers Recordsc srl, amb qui veurà la llum el llançament:

"
Ara que s'acosta als gairebé 25 anys d'existència, Secret Sphere ha estat elaborant de manera constant i fiable el metall europeu melòdic i èpic de el poder i la varietat progressiva durant tota la seva carrera. Amb una formació rejovenida per al seu últim àlbum, "Lifeblood" mostra a una banda respirant nova vida i divertint-se.

"Vaig passar els últims dos anys pensant en el futur de Secret Sphere i faltava alguna cosa. Necessitava redescobrir l'alegria d'escriure música per a aquesta banda que ha estat part de la meva vida durant més de 20 anys. I estic content dir que el vaig trobar." Lifeblood "és la celebració de l'alegria de compondre música", diu el membre fundador i guitarrista Aldo Lonobile.

El nou àlbum també marca el retorn de l'vocalista Roberto Messina a la cleda, qui va estar a l'capdavant de la banda de 1997 a 2012. El retrobament amb Roberto porta tot a aquests gloriosos inicis de la banda, amb la mateixa alegria i voluntat de fer música per a divertit. "LifeBlood" és el resultat d'aquest nou poder trobat. L'àlbum celebra el so clàssic de Secret Sphere amb més energia, arranjaments grandiloqüents i cors memorables. Una necessitat absoluta no només per als fanàtics de la banda, sinó també per als fanàtics de l'metall europeu en general.


El vocalista Roberto Messina diu: "Lifeblood" és l'àlbum que celebra meu retorn a la banda, als meus velles arrels i "la meva llar", on em sento inspirat i lliure. També marca el retorn de la banda Secret Sphere estil únic de power metall pur, enèrgic, creatiu i melòdic. Deu cançons compostes per un equip de veritables amics, amb una actitud divertida i metall, una producció i actuacions increïbles. Comencem amb la pista principal directa i agressiva, que inclou composicions més estructurades i atmosferes de somni, tot amb el fil conductor de riffs i tornades enganxoses que quedaran gravats en la teva memòria. El que vam començar fa més de vint anys és més fort que mai avui! "
"


Lifeblood és el primer avançament del nou de Secret Sphere
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.