SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 01 / 2021

Nou videoclip / single d'Oslo Ovnies

Nou videoclip / single d'Oslo Ovnies

Els de La Rioja Oslo Ovnies, publiquen el seu nou single que respon a el nom "istme".

Oslo Ovnies és molt més que una banda assentada en els ressons de el post-rock o post-hardcore. És la inquietud de cinc joves de la Rioja, que, com el bon vi, ha madurat la seva barreja de metalcore i les melodies de el rock, amb els passatges eteris de l'experimentació, en pro d'oferir un nou sender dins de l'escena musical de país.

Hereus de la segona etapa de Bring Em The Horizon o Thrice, la seva fusió de Post-Rock / Post-Hardcore, amb lletres en castellà, els està portant a estar en boca de tots dins de l'escena underground, gràcies a treballs com el seu primer Ep, Io (2017). El qual els va portar a conquerir els seus primers festivals i sales de nord peninsular, mentre conformaven els talls del seu primer Lp.

Sota el nom de Sinnen, Oslo Ovnies ens regalava 10 talls a principis de 2020, amb els que s'han guanyat el respecte de propis i estranys, en cançons com "Boira", "Holocè", a les quals segueix el seu nou single, " istme ", una nova mostra del que són capaços de fer i amb el qual es consoliden com unes de les formacions més interessants de l'underground nacional, dins de l'escena de l'post hardcore.

"Istme" és la cançó que conclou l'àlbum Sinnen i que, en certa manera, tracta de cicatritzar les ferides prèviament exposades. "Istme" relata la màgia de connectar des del cor amb algú, com si d'un istme es tractés, connectant dos continents. I precisament, el que tracta és de posar-lo en el valor que es mereix. A aquesta harmonia tan excepcional, a aquesta complicitat tan terapèutica que tan difícil és de trobar. Llançant el missatge de donar tot per algú i de fer tot el que estigui a la teva mà, si això és així. Perquè connectar és compartir, i connectar és sentir fora de perill.

Mentre la Covid-19 s'està portant per davant a moltíssimes bandes, els de La Rioja ha tret forces de febleses i estan disposats a ser un dels propers referents d'una escena famolenca de nous projectes i cançons que ens ajudin a superar tot el que ens va anar arrabassat en l'últim any. No és estrany que, amb el seu primer disc, Oslo Ovnies s'hagi situat la seva música entre la més destacada pels mitjans especialitzats en 2020. Gaudeix del seu nou single, "Istme" i segueix descobrint Sinnen.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.