SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

20 / 01 / 2021

Videoclip presentació de Avaland

Videoclip presentació de Avaland

Avaland, de Grenoble, França, dóna la benvinguda als fans al seu món de metall simfònic i operístic amb el seu vídeo musical debut "Theatre of Sorcery". La cançó és la cançó principal del seu pròxim àlbum debut que sortirà a l'abril de 2021 a través d'Rockshots Records. El llargmetratge va ser dirigit, escrit i compost pel prodigi de 22 anys Adrien G. Gzagg.

"Aquesta cançó és una gran introducció a el món de Avaland, com una mena d'himne. Mostra el que succeirà al llarg de l'àlbum, és una invitació a un viatge èpic i màgic. Adam, el personatge principal, està a punt de compartir la seva història. La cançó també presenta a el personatge The Master Of Sorcery interpretat per Emmanuelson (Rising Steel, Ellipsis ...), qui em va ajudar molt amb aquest àlbum i em va entrenar per donar el millor de mi. Ell és un mentor per a mi, així que era obvi tenir-lo. com el Hechicero que li ensenyarà a Adam a controlar el seu poder. ell i jo vam compartir una gran passió per la música i estic molt orgullós d'obrir la història de Avaland amb ell. pel sol de guitarra de la cançó principal, li vaig preguntar a Ricky Marx (Now Or Never, ex-Pretty Maids), perquè després de veure-ho tocar amb Now Or Never, vaig notar alguna cosa mística en els seus sentiments de guitarra que vaig trobar realment genial, té aquest toc de la vella escola que admiro. realment amo la màgia del seu sol en aquesta pista ! "Afegeix Adrien G. Gzagg.

Per Avaland, Gzagg es va reunir amb quatre amics músics, Camille Souffron (baix), Christophe Feutrier (guitarres), Lucas Martinez (guitarres) i Léo Mouchonay (bateria) amb els quals ha actuat en el passat per ajudar a gravar el debut de la òpera de metall. longitud total. El disc també inclou talentosos convidats per a veus i guitarres amb Ralf Scheepers (Primal Fear), Zak Stevens (Savatage / TSO), Zaher Zorgati (Myrath), Emmanuelson (Rising Steel), Stéphan Forté (Adagio), Madie (Nightmare) entre molts . altres grans músics.

Gzagg afegeix:
"Vaig començar la meva vida al heavy metal com un gran fan de Avantasia i Ayreon. Em van impressionar els grans equips que Tobias Sammet i Arjen Lucassen podien crear. 'Ràpidament vaig saber que faria alguna cosa com això en la meva vida! No va ser fàcil trobar músics prou bojos com per seguir-me en aquesta aventura, i els agraeixo molt la seva confiança en aquest projecte, especialment a l'guitarrista Christophe Feutrier (guitarres) el meu soci en el crim de Avaland des de fa 5 anys.

També m'agrada afegir que Avaland no és una banda "clàssica", és una Metall-Opera i quan Covid acabi, planejo pujar a l'escenari amb molts vocalistes per interpretar aquesta història teatral d'una història èpica i màgica. Per resumir, Avaland és una òpera de l'era moderna no només per als fanàtics de l'metall, ¡sinó més enllà! "

L'àlbum debut "Theatre of Sorcery" es llançarà el 2 d'abril de 2021.

Track Listing:
1. Theater Of Sorcery - feat. Emmanuelson
2. Gypsum Flower - feat. Scheepers/Emmanuelson/Zorgati
3. Let the Wind Blow - feat. Zorgati/Heli/Kanji
4. Storyteller - feat. Zak Stevens
5. Escape To Paradise - feat. Zorgati/Kanji
6. Holy Kingdom Of Fools - feat. Jeff Kanji
7. Never Let Me Walk Alone - feat. Madie
8. Deja-Vu - feat. Emmanuelson
9. I’ll Be Ready For Your Love - feat. Heli Andrea
10. War Of Minds - feat. Zorgati/Madie
11. Rise From The Ashes - feat. Zorgati/Madie/Stevens/Heli/Kanji/Emmanuelson/Scheepers

AVALAND is :
Adrien G. Gzagg: Composer, Writer, Lead Singer, Keyboards and Orchestrations
Christophe Feutrier: Guitars
Lucas Martinez: Guitars
Camille Souffron: Bass, Double-Bass
Léo Mouchonay: Drums

Guests / Characters:
Adrien G. Gzagg is Adam Wilstorm
Zaher Zorgati (Myrath) is Adam’s Inner Voice
Jeff Kanji is Jacob Reiser, Adam’s Best Friend
Heli Andrea (Mobius/OLANE) is Solveig Elweiss, Adam’s Beloved Emmanuelson (Rising Steel/Ellipsis) is The Master Of Sorcery
Zak Stevens (Ex-Savatage/TSO/Archon Angel) is The Storyteller, appearing from the past
Ralf Scheepers (Primal Fear/ex-Gamma Ray) is Aloïsius Jestens, King Of Avaland
Madie (Nightmare/Faith In Agony) is The Guardian Angel

Guests Guitars:
Ricky Marx (Ex-Pretty Maids/Now Or Never) on 1. Theater Of Sorcery
Stephan Forté (Adagio) on 2. Gypsum Flower
Ayman Mokdad (Venus Syndrome/Alien Encounters) on 7. Never Let Me Walk Alone
Virgile (ex-Rising Steel/Schräpnel) on 11. Deja-Vu

Choirs and Back Vocals:
Adrien G. Gzagg, Chris Feutrier, Leo Mouchonay, Emmanuelson, Jeff Kanji, Heli Andrea, Yves Campion (Nightmare), Cara (Eltharia)


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.