SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

22 / 01 / 2021

Night Hearth graven en Fireworks Estudios el que serà el seu nou àlbum

Night Hearth graven en Fireworks Estudios el que serà el seu nou àlbum

Els valencians Night Hearth estan en plena actualitat en el panorama de metall estatal. Des dels seus orígens amb la primera formació de 2013 a Porcuna (Jaén) fins al seu trasllat a València en 2016, on han aconseguit fer-se un forat i ser un referent en l'escena valenciana.

En els darrers 2 anys han editat el seu àlbum "Un Nuevo Camino" i l'EP + DVD "Amanecer", realitzant una extensa gira amb més de 40 concerts per nombroses ciutats del nostre país.

Tot i que el 2020 va ser una aturada per a tothom al sector musical, han aprofitat per compondre nou material que han entrat a gravar en Fireworks Estudis de la mà de Enique Mompo i Fernando Asensi, gran referent a Espanya i pel qual realitzen les seves enregistraments bandes reconegudes com Opera Magna, In Mute, Salpa, Wurdalak, Leviatan o Lethargus entre molts altres.

Aquest 2021 podrem tornar a gaudir d'un nou treball d'aquesta formació de heavy metal simfònic, on les orquestracions són la base fonamental i l'essència del seu collit èxit.

Night Hearth ens avança el seu nou logotip que s'adapta a la temàtica de la nova feina, que serà un gran salt de qualitat i que va a aconseguir la consolidació de la mateixa en tot el territori nacional.

En els propers mesos us anirem desvetllant més informació amb la nova imatge de la banda, així com la portada de l'àlbum, el títol i una pre-escolta exclusiva per a mitjans a Madrid i València perquè us feu a la idea del que s'acosta .

Night Hearth graven en Fireworks Estudios el que serà el seu nou àlbumNight Hearth graven en Fireworks Estudios el que serà el seu nou àlbumNight Hearth graven en Fireworks Estudios el que serà el seu nou àlbumNight Hearth graven en Fireworks Estudios el que serà el seu nou àlbum
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.