SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 01 / 2021

Cinquena tanda de bandes per al Vampire Fest

Cinquena tanda de bandes per al Vampire Fest

A poc a poc s'acosta la data de la primera edició en streaming de l'Vampire Fest i de nou avui ens anuncien una altra nova tanda de bandes que formaran part de l'festival.

Fuck Division La banda Toledana es troba presentant el seu nou treball d'estudi "Ulls que no veuen, cor que no sent" un cop de peu a la boca en clau de metall que et deixés bocabadat.

DOI Des de Madrid Death on Impact ens porta un crossover entre el metall dels 90 i 2000 amb un so actual en el que ells defineixen com a metall d'avui però amb l'essència de sempre.

Cvlto Acte denominats com Sad Band, des de Colòmbia aquesta banda ens porta una proposta complexa que fusiona el djent, metalcore i electrònica de forma magistral.

Factoria de Pallassos Clowncore, Horror, salvatgisme, la banda andalusa ens porta un còctel impossible d'ignorar i que promet no deixar indiferent a ningú.





Aquestes són les 4 noves formacions que s'uneixen a The Groggy Dogs, Swim to Drown, The Hero 's Rise, Drago, Elevate, Herra, Salduie, River Crow, Sleep on a Dream, Barbara Black, Betrayal Devours Cowards, Anima Aeterna & Brutal Thin , Vendetta FM, Bron in Exile, Lord Divine, Crows es Shepherds & Climbing Humans. Aviat més novetats!

Cinquena tanda de bandes per al Vampire FestCinquena tanda de bandes per al Vampire FestCinquena tanda de bandes per al Vampire Fest
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.