SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

26 / 01 / 2021

Diego Cardeña abandona EON

Diego Cardeña abandona EON

A continuació adjuntem la nota de premsa de Diego Cardeña després de l'anunci de la seva sortida de la banda EON, on exercia de cantant i manager i els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió.


"
GRÀCIES PER TANT

Després de la sortida a el mercat de Rubicó, el meu nou disc al costat de EON, tant la banda com jo, hem decidit anunciar oficialment que en el passat 2020 vaig decidir sortir de la banda i deixar les meves funcions de cantant i manager.

Han estat sis anys en els quals hem editat dos discos que ja són part inevitable de la banda sonora de la meva vida. Poc més d'un lustre en què he vist créixer de forma exponencial a una banda gairebé desconeguda que, no sense esforç, ha aconseguit entrar en cartells com Download, ZLive, Rock The Night o Resurrection, entre d'altres. Recórrer ciutats per les que mai havíem passat i actuar al costat de increïbles companys d'escena. Reconeixements per part de la premsa especialitzada al llarg i ample de país que, en aquests darrers anys ens han cuidat i ajudat a arribar a més gent. Records meravellosos que sempre portaré amb mi, a l'igual que als quatre excompanys de batalles, als que deixo a l'capdavant d'una banda a la qual desitjo la millor de les sorts. Seguirem lligats per la part mercantil d'EON i les seves cançons, però sobretot ..., per el personal i el viscut. I encara que hàgim hagut moments que haguéssim volgut esborrar en la nostra convivència, el balanç és molt positiu, ja que tot ens ensenya a créixer i a valorar el obtingut.

Deixo la banda en el seu moment més alt, amb diversos festivals confirmats i un disc impressionant i bell com és Rubicó. Un àlbum que hauria d'haver sortit al maig de 2020 i en el títol, ja volia expressar les conseqüències de la seva necessària gravació. Tot això conformat per algunes cançons les lletres són de punyent comiat, com "El meu Veritat", "Crema", "Fel" o la genial "Bala que vaig gravar en el teu nom". Cançons que, per al que coneixia l'inevitable desenllaç, conformen un preciós, impecable i agraït adéu. Pot ser que el meu comiat d'EON us hagi resultat sorprenent, però a nivell artístic, era la forma més bella.

Així les coses, des de l'estiu del 2020 he obert la meva pròpia agència de management i promoció musical, Die Protokoll, per poder seguir ajudant a més bandes que, com EON, necessiten el suport necessari per demostrar del que són capaços. La Covid-19 està destrossant a la nostra escena, més encara del que ja estava, i aquesta és la meva humil forma d'ajudar. Doncs les bandes amb les que ja treball, us poden explicar com és la nostra filosofia. Un estil que sembla elemental, però que difícilment es troba a dia d'avui a la indústria musical, i en la qual ja confien: Fausto Taranto, Scape Land, Oslo Ovnies, Fuck Division o Gridhole i a què cada dia, volen sumar-se més grups escrivint a info@dieprotokoll.com. Però anem pas a pas.

De moment, tornem a recuperar aquest pessigolleig de saber que encara es poden fer grans coses per músics increïbles. Una cosa que era moral i logísticament incompatible amb liderar una banda pròpia. És el moment de deixar el lloc a una altra persona amb la il·lusió intacta i el mateix, o més, nivell a què el públic d'EON estava acostumat.

Llarga vida a EON! Llarga vida a Die Protokoll!


Diego Cardeña
"


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.