SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

27 / 01 / 2021

Nou single de Runa Llena

Nou single de Runa Llena

La banda de Frank i Carlitos, ex-Mägo d'Oz, Runa Llena, ha publicat un nou vídeo de què és el seu nou single. Es tracta del tema "Oceans de Soledad", gravat durant el passat mes de desembre.

En aquesta ocasió es va gravar en els New Life Estudis, de la mà José i Dani.

Per a la realització d'aquest vídeo s'han encarregat: Pantera i Antonio Martínez, juntament amb Abraham Triskell.

El llançament, no ha estat exempt de polèmica ja que el tema neix a l'extinta banda Universa, a la qual pertanyien Nacho Ruíz (veus i compositor de les línies vocals i melòdiques), Joaquín Arellano "El Nen" (bateria) i Edu Ortiz ( arranjador i teclista). Sembla ser que la idea original de la base de el tema, va ser obra de qui va ser guitarra de la banda Pere Vela, el qual decideix pujar la maqueta d'Universa a un canal de YouTube, creat 24 hores abans de l'llançament de Runa Plena, després de haver-se-"regalat" als seus antics companys. Però sembla que entre mitjanes, també hi va oferir a Txus, motiu pel qual, decideix fer aquesta pujada prèvia, una mica a traïció.

Tot i que la base de el tema sigui de Pedro Vela, sembla que tant la melodia vocal, ja que és obra de Nacho, com els arranjaments que es poden gaudir, formen part de l'actual formació de Runa Plena (violins i diferències molt significatives en els teclats, dels quals també s'encarrega Edu Ortiz) i després que aquest es la "regalés" als seus ex-companys, sembla una jugada una mica estranya.

D'això es va encarregar d'explicar-la pròpia banda en el vídeo que pots veure a continuació, just abans del tema en si, que és del que hem de gaudir la resta de mortals!


Un cop vista l'aclariment de la banda a l'respecte, i esperant no saber més del tema, aquí podem gaudir de la cançó!


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.