SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 04 / 2021

Estrena de Por qué, el nou video de Fuck Division

Estrena de Por qué, el nou video de Fuck Division

S'estrena el nou vídeo dels toledans Fuck Division, concretament de el nou single «Por qué», pertanyent al seu recent nou treball.

Després de la seva recent participació en el Vampire Fest (en línia) i la bona acceptació general que està tenint el seu nou treball, "Ulls que veuen, cor que no sent", és el moment de fer un altre pas endavant per FD estrenant el següent single i el nou videoclip de el grup. Recordem que aquest segon disc dels toledans es va editar a finals de 2020 i aquest és el tercer single d'aquest, després de "Fénix", "Monstruo interior", "Lodo" i ara "Por qué", que veiem sota ...

Cal destacar que el seu últim disc ha estat molt ben acceptat per crítica especialitzada i públic, i de fet ha estat un dels fixos i imprescindibles en les llistes dels millors de l'any a nivell de mitjans de metall i tendències més dures i actuals. Actualment segueix disponible a les següents plataformes digitals: Spotify / Deezer / iTunes / Apple Music / Youtube.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.