SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 04 / 2021

Reaktion presenta la portada del seu tercer disc

Reaktion presenta la portada del seu tercer disc

Els thrashers Reaktion han presentat la portada del seu tercer disc, titulat "To Expect Nothing", que sortirà a la venda el proper 1 de juny. La banda explica el significat del nom i el disseny: Aquest àlbum completa el que hem anomenat "Trilogia de l'Existència", amb una emática en ordre cronològic lineal, però invertit en la imatge de les portades.

Comencem amb "Blackmailed Existence" (la consciència de la vida com una cosa finit, amb una calavera a la portada), seguim amb "Learning To Die" (només la consciència de la mort, és a dir, que la vida és finita ens porta a apreciar-la, amb algú morint a la portada) per acabar amb "To Expect Nothing" (podem apreciar la vida si ens cenyim a ella, a la realitat tal com és, no als nostres desitjos de com ha de ser oa les expectatives que posem en ella. Per això, en la portada apareix algú en actitud estoica; com va escriure Lao Tsé en el Tao, "no hi ha major desgràcia que no saber acontentar-se, no hi ha major càstig a desitjar sempre més") ".

L'àlbum ha estat enregistrat als Axtudio de Barcelona per Mr.Ax, qui en aquests moments s'està encarregant de la barreja.

El track list és el següent:

-Overeaktion
-The Immortal Unreason
-Before your Eyes
-Bleeding of Memories
-Obsessions
-To Expect Nothing
-Rainy Fridays City
-The Cursi of the Wisdom
-HKK (Human Kind Kills)
-Breathing Silence

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.