SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

11 / 05 / 2021

Leviatán presenta el seu nou videoclip

Leviatán presenta el seu nou videoclip

"Perdut en els 80": de el paper a la música, i de la música a les imatges. Leviatan presenta el seu nou videoclip:

Havien de ser els músics de Leviatan qui ho fessin. Quatre dels seus veterans components van viure de ple aquella meravellosa dècada a la qual es refereix "Perdut en els 80". La cançó forma part de l'últim disc dels alacantins, "Katharsis", editat en 2019, i el seu argument i esperit estan basats en el llibre de el mateix títol publicat per Pedro Gardner el 2014. L'aparició d'aquesta novel·la amb rerefons musical de Rock Dur i Heavy Metal va ser tot un succés en el seu moment, ja que per fi es reflectia en la ficció tota una realitat que des del punt de vista literari havia estat completament desaprofitada fins a aquest moment.

"Perdut en els 80" és una ficció argumental que perfectament podria inspirar el guió d'una pel·lícula, com ho prova l'últim videoclip de Leviatan. En ell escoltem el quintet interpretar la cançó al costat d'un convidat de luxe, Aitor Navarro, cantant dels locals Hitten fins 2016. Ell és qui comparteix micròfon al costat de "Marcosito", el vocalista titular de Leviatan. Al seu costat hi ha els dos músics espanyols que més semblen sortits dels alemanys Accept, els germans Alaminos (Txus a la guitarra i Patxi a el baix), l'incombustible Emilio Modino a la segona guitarra i un altre nom de llegenda en l'escena alacantina: el bateria Kique Larios, que porta tota una vida a bandes com Bronka, Molt Fràgil o Suciudad.

El mateix Pere Gardner -escriptor, actor i mil facetes més d'un activisme sempre al costat de l'art i la cultura- ha estat qui ha dirigit, produït i muntat aquesta petita història dramatitzada, en la qual apareixen representades les dues protagonistes de la saga editorial. Rocío Martínez és l'actriu que dóna vida a Janet i Sara Mortes encarna Roxy. L'escena inclosa en l'audiovisual és una perfecta recreació d'aquesta portada que tant segueix agradant a dia d'avui, amb la paret plena de vinils i dues amigues comentant relaxadament un vinil de Vixen.

El videoclip comença amb uns breus fragments d'èxits de Ángeles del Infierno, Banzai, Barón Rojo, Leño, Obús, Bon Jovi, Whitesnake ... i Leviatan. La lletra de la cançó cita diversos dels títols dels seus temes, com correspon a l'emocionat homenatge que és aquest sentit tribut a tot un llegat de cultura rockera que mai oblidarem.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.