SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

26 / 05 / 2021

Nou disc de Ravenblood amb OnFire Records

Nou disc de Ravenblood amb OnFire Records

Ravenblood traurà el seu pròxim disc, Resurgent, amb ON FIRE Records. La data de llançament serà el divendres, 01 d'octubre. El primer single de la banda sortirà el proper 04 de juny.

Ravenblood és una banda de Death Metal Melòdic que neix al març de l'any 2011 de la unió de diversos membres d'altres bandes de la zona de Barcelona (Espanya). En els primers anys editen una demo i dos singles que serviran d'avançament per al primer àlbum "Beyond the Ghost 's Pride" gravat en els Ax Studio de Barcelona que surt a la llum autoeditat al març de l'any 2013.

Aquests primers treballs mostren un estil de Death Metal melòdic, dinàmic i agressiu amb tocs folk en les seves melodies de guitarres i orquestracions.

Fins a la data Ravenblood ha actuat per tota la geografia espanyola en tot tipus d'escenaris i telonejant a diverses bandes d'àmbit nacional i internacional com Crisix, Angelus Apatrida, Arkona o Fintroll, i una sèrie de concerts a Europa com a Suècia, Eslovènia i sobretot a Alemanya amb diverses visites.

En la trajectòria de Ravenblood cal destacar la participació en diversos dels festivals
més importants de l'escena espanyola i europea com en el Wacken Open Air d'al 2012 (com a guanyadors de la Metall Battle Spain de el mateix any), al Metaldays de el 2013, Llegendes de el Rock de l'any 2014 i en el Resurrection Fest d'al 2017.

Després anades i vingudes de membres de la banda Ravenblood reinicia el treball en el 2016 i comença la composició de l'segon àlbum de la banda. Al febrer de l'any 2018 entren en els Db_bafarade Studios de Barcelona per a la gravació de l'segon àlbum anomenat "Essentia", també autoeditat.

A principis de l'2021 tornen a entrar en els Db_bafarade Studios on van gravar l'últim àlbum fins a la data anomenat "Resurgent", en aquest cas l'àlbum serà editat per On Fire Records.

Ravenblood són:
Daniel C. Perez - Veu
Jose Luis Gil - Guitarres
Arnau Vallvé - Guitarres
Raúl Romero - Sota
Pau Bonet - Bateria

Nou disc de Ravenblood amb OnFire RecordsNou disc de Ravenblood amb OnFire Records
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.