SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

29 / 03 / 2023

Nervosa presenta videoclip i Prika Amaral com a nova vocalista

Nervosa presenta videoclip i Prika Amaral com a nova vocalista

Prika Amaral ha fet un pas endavant assumint el rol de nova vocalista del grup. El resultat de la contundència d'aquesta nova formació es veu plasmat a Endless Ambition.

L'agost de l'any passat, Eleni Nota va deixar la banda. Ara Michaela Naydenova, professora universitària de música especialitzada en bateria, assumeix el paper de baterista a Nervosa.

A causa de problemes personals, Mia Wallace no pot acompanyar la banda a les gires, però seguirà donant alguns xous quan sigui possible. En el seu lloc ara la banda té Hel Pyre, la baixista reconeguda a l'escena del metall on ha realitzat gires amb King Diamond com a corista, a més de ser presentadora a WAR TV (Metal Hammer Grècia) i tocar en altres bandes com W.E.B. i Afterblood.

Després que Diva deixés Nervosa per centrar la seva carrera en altres projectes per als quals no tenia temps quan era a Nervosa, Prika va decidir fer-se càrrec de la veu. Aleshores, a la gira llatinoamericana, va tornar als cors i es va aventurar a cantar una cançó completa durant el setlist.

Prika diu:
“Va ser un gran desafiament per a mi, no era una cosa que planegés o esperés, però després d'un segon canvi de vocalista no vull tornar a passar per canvis i vaig decidir enfrontar allò que molta gent va dir des del principi de Nervosa, (que jo hauria de ser el vocalista), però com que sempre escoltava d'alguna gent que no tenia tècnica, que em feia mal la gola com cantava, em vaig deixar portar per això, però després d'estudiar tècniques vocals en els últims mesos vaig descobrir que sí, sempre vaig tenir la tècnica i em vaig sentir còmoda per afrontar aquest nou camí que estic gaudint molt”.

Nervosa porta una altra novetat amb la incorporació d?un altre guitarrista. Helena Kotina, una guitarrista súper virtuosa, ha estat treballant amb la banda des del 2022 a les composicions per al nou àlbum. Va reemplaçar Mia al baix durant l'última gira per Amèrica Llatina i al gener va ser anunciada com la nova guitarrista.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.