SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

09 / 04 / 2024

2n avenç del nou treball de STELLIUM, Tras el horizonte

2n avenç del nou treball de STELLIUM, Tras el horizonte

Stellium, la innovadora agrupació de hard rock liderada pel baixista David Marqués, ha revelat el segon single, titulat “Tras el horizonte” a través d'un videolyric oficial.

"Tras el horizonte" és molt més que una cançó; és un viatge introspectiu i personal que reflecteix les emocions i les experiències en un moment crucial de la vida musical.

Amb una combinació de lletres profundes i una instrumentació pesada però potent, la cançó convida l'oient a explorar els racons de la ment i l'ànima, mentre se submergeix en un mar d'emocions i reflexions.

Tot i les turbulències i els desafiaments, "Tras el horizonte" emergeix com una declaració de força i determinació. És un recordatori que fins i tot en els moments més foscos, sempre es pot veure més enllà, perseguint una cosa que no sabem ben bé què és, però sabem què és el que volem: nous començaments i horitzons per descobrir.

El llançament de "Tras el horizonte" representa el segon capítol d'aquest llançament de STELLIUM. S'entreveu una intenció de reinventar-se i explorar nous territoris. Al videolyric, veiem unes imatges en blanc i negre que s'entreteixeixen, mitjançant una narrativa que recorda el cinema expressionista alemany d'entreguerres, tan simbòlic i expressiu. La cançó promet captivar els
oients amb el seu poderós missatge i la seva execució musical enèrgica.

No us perdeu l'oportunitat de submergir-vos en la profunda experiència musical de "Tras el horizonte".


2n avenç del nou treball de STELLIUM, Tras el horizonte2n avenç del nou treball de STELLIUM, Tras el horizonte
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.