SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

15 / 04 / 2024

"Todo Arde", nou single de NADYE

"Todo Arde", nou single de NADYE

El proper divendres 23 de març, Nadye publica Todo Arde, el tercer avenç del que serà el seu proper treball. En aquesta ocasió, la banda madrilenya, aposta per un tema amb un so “més fosc però, alhora ambiental i contundent” i compta amb la presència de Whisky Caravan. La col·laboració sorgeix entre les dues bandes després de compartir escenari en diversos concerts “ semblava necessària i inevitable”. A Todo Arde, la característica veu de Danny Caravan, encaixa a la perfecció amb Nadye, aportant intimitat i nostàlgia a una lletra que rememora moments d'una relació passada pels carrers de Madrid. coincideix amb l'anunci de les primeres dates estiuenques de la banda que els portaran per alguns dels principals festivals del país com la recent confirmada al Mad Cool.

Nadye és una banda madrilenya amb més de 500 concerts a l'esquena. El seu so, inicialment més rocker, ha evolucionat cap a passatges èpics alhora que envoltants i ritmes que barregen influències que van des del rock alternatiu al punk, pop o l'indie, donant com a resultat una marca fresca i personal. Però, més enllà d'etiquetes, Nadye continua mantenint la mateixa manera d'entendre la música, energia i potència, veus molt melòdiques i unes lletres cada cop més personals i sinceres.
Cançons sense trampa ni cartró que cobren vida als escenaris, allà on la banda se sent més a gust i on les cançons deixen de ser de Nadye per ser de tots. Després de dos discos autoeditats, el seu darrer treball "Intrapolar" (Warner Music) va aconseguir una gran acollida de crítica i públic i els va portar a fer una extensa gira amb més d'un centenar de dates per sales, festes i festivals de tot el país que va culminar a la Sala Mon a Madrid omple fins a la bandera.


"Todo Arde", nou single de NADYE
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.