SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

16 / 04 / 2024

SLASH nou single “Oh Well” amb Chris Stapleton

SLASH nou single “Oh Well” amb Chris Stapleton

El llegendari guitarrista i compositor debuta amb un àlbum de blues amb la col·laboració de Brian Johnson (AC/DC), Chris Stapleton, Beth Hart, Iggy Pop, Paul Rodgers, Gary Clark Jr., Billy F. Gibbons (ZZ Top), Chris Robinson (The Black Crowes), Demi Lovato, Dorothy, i Tash Neal a la veu.

SLASH, l'icònic guitarrista i compositor, guanyador d'un GRAMMY, tornarà amb el seu àlbum debut de blues ple d'estrelles i sisè àlbum en solitari de la seva carrera, Orgy of the Damned, el 17 de maig del 2024 via Gibson Records.

Avui, SLASH ha llançat la nova cançó “Oh Well”, que compta amb l'estrella del country Chris Stapleton a la veu, i és una versió transcendent, electrificada i amb infusió de blues folk de la joia de Fleetwood Mac, “Oh, Well "” escrita pel fundador original Peter Green.

“Aquest és el Fleetwood Mac original, fundat per Peter Green, un dels millors cantautors i guitarristes, menys conegut entre el públic, però molt conegut entre nosaltres, els guitarristes del blues britànic dels anys 60, i hi ha el nivell d'Eric Clapton , Jeff Beck i Nick Taylor. Va tenir una mena de desventura amb les drogues i va desaparèixer al principi de la seva carrera, però tenia algunes cançons genials i 'Oh Well' és una de les meves favorites. Recordo haver escoltat la cançó a la ràdio quan probablement tenia 13 anys, solien tocar molt tant la versió anterior de Fleetwood Mac com la nova versió de la banda amb Stevie Nicks i Lindsey Buckingham. Sempre em va encantar aquesta cançó i té un gran riff de guitarra. El vaig tocar amb el Blues Ball allà pels anys 90 i ho he tocat en directe aquí i allà. Des del principi sabia que volia fer la cançó d'aquest disc. També va ser una de les cançons en què estava intentant descobrir qui seria el vocalista adequat per a ella, i una de les idees que vaig tenir va ser Chris Stapleton, un dels cantautors més brillants de l'actualitat. També té una veu tan valenta i distintiva, així que li vaig trucar i va fer una feina increïble, la seva veu és genial”.
--SLASH


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.