SatanArise en Facebook
Opinión - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Una mica de seny, si us plau!!!

Una mica de seny, si us plau!!!

Un dia més, estic indignat!

Ja són uns anys els que porta un servidor involucrat en l'escena metalera nacional, per una rao o per una altra. Molta gent coneguda durant aquest temps i bona part d'ella molt agradable, amb grans dots artístiques, molta cultura, un tracte agradable i fins i tot, per el camí he fet amics a més de coneguts dels que t'alegres de que les coses els vagin bé. Bé, d'acord, bé, també hi ha gent tóxica, però com arreu i a totes les famílies. Sincerament, el que m'emporto de tota aquesta aventura, és la gent que he conegut durant el camí.

Molt sacrifici, moltes hores de feina invertides, molt per sobre d'altres iniciatives (ni millor, ni pitjor, però a Satan Arise vam decidir de fins i tot programar la web des de zero amb codi propi) però bé, passen els anys, fas contactes, potser si algú necessita un favor, si pots, el fas.... en fi, la vida. Potser per això, en algunes ocasions, també et recompensen amb un tracte de favor.
I per això, veure gent que sense més, arriba, li ofereixen una ma i agafa el braç sencer, sense miraments, ni consideracions i molt egoïsme...a mi m'encén.

Traslladant això a una sala de concerts...que et donin una acreditació, que per facilitar-te la vida i el moviment amb les fotografies, t'acabin entregant un braçalet per accedir arreu i com si fos casa teva, trenquis la intimitat del músic al camerí quan et doni la gana, pugis a l'escenari a fer les teves fotos, perqué mola més (com si no molestessis a la banda o com si el públic volgués veure't a tu!) i trenquis aquesta confiança,... doncs a mi m'enerva! Dos dits de front que s'han de tenir!

Va haver-hi un temps que un col·laborador d'aquest mitjà, sembla que va "exigir" al públic d'un concert, un lloc a primera fila per fer fotos durant TOT EL CONCERT. Va arribar a les nostres oïdes i va haver-hi una BONA ESTREBADA D'ORELLES. No es pot permetre. El concert es fa per al públic que ha pagat. Que tu el comentis i el mostris al món, és secundari. Per aquest motiu, veure pràctiques com les que he vist recentment trencant tota lógica i coherència, doncs em treu de polleguera.

Acabaré demanant que no s'acrediti ni a mi, ni al nostre mitjà, si amb això s'aconsegueix que es deixi de possibilitar que alguns fans amb nom i polsera campin tan amples darrera dels escenaris!

Una mica de seny, si us plau!!!!

Víc Salda
30/01/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.