SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

09 / 06 / 2015

Perennial Isolation renova formació i comença a presentar el seu nou àlbum

Perennial Isolation renova formació i comença a presentar el seu nou àlbum

Perennial Isolation torna als escenaris després d'uns mesos de silenci a causa de gravació del seu tercer treball discogràfic, "Astral Dream", que va sortir a la venda el passat 19 de maig a través del segell distribuïdor especialitzat en Pagan i Black Metall, Darkwoods; que va editar l'anterior treball de la banda, "Conviction of Voidness".

La formació ha passat una amarga i llarga etapa de cinc mesos d'incertesa; no únicament pel retard de la sortida del nou àlbum a causa del procés de masterització, sinó per problemes interns entre els membres. És per això que, a mitjans del mes de Maig, la banda va voler tallar amb la participació del seu guitarrista, Kim Serrano.

D'altra banda, Alvar Gómez, guitarrista de Wargaz, va anunciar als membres restants seva desvinculació amb la banda, per falta de dedicació a la seva pròpia.

Aquesta etapa agredolça s'ha vist superada amb la incorporació a les línies guitarristes d'Iván Ferrús (guitarrista en Kylma i compositor en Solid Cold at the Top) i Marc Camó (guitarrista en Silvis Vetus).

La banda anuncia doncs que la formació està tancada i comença una nova etapa de consolidació, treball i moltes dates programades.

Perennial Isolation renova formació i comença a presentar el seu nou àlbum
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.