SatanArise en Facebook
Contacte - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Jesús Valverde

Jesús Valverde

Seguim amb la saga d'entrevistes a gent que gira al voltant del metall i en aquesta ocasió es tracta de Jesús Valverde, propietari de Rocknellá, mítica botiga de discos de l'entorn de la ciutat comtal i molt implicat en el món del rock en general.

-En primer lloc, moltes gràcies per dedicar-nos una estoneta. Podries presentar-te una mica i al teu mítica botiga?

Gràcies a vosaltres, és un plaer. I qui no em coneix a mi a hores d'ara !!!! (Rialles) El meu nom és Jesús i porto tota la meva vida implicat en el Rock n Roll, ja sigui com a músic, ràdio, premsa, col·laboració en concerts o des de fa molts anys de cara al públic. Amb la meva botiga Rocknellá complirem 4 anys el proper abril. Gràcies pel de mítica botiga! No crec que sigui per tant! (Rialles) Discos Rocknellá només és un punt de reunió de melòmans dins d'aquest món.

- Quan vas decidir fer de la música la teva forma de vida i la teva pa de cada dia?

Sempre va ser una cosa que vaig voler fer. Després de treballar molts anys al Carrer Tallers de Barcelona, ??vaig decidir obrir el meu propi botiga. I aquí estem! Lluitant dia a dia. És molt dur viure d'això, moltes despeses, dedicar-li moltes hores, molta paciència (rialles), etc. Però m'encanta!

- Suposo que per al disc físic i per tant per a les vendes, l'era digital t'haurà fastiguejat, no?

L'era digital ha estat un cop molt fort per al dispositiu físic, però el que realment ha estat un "càncer" per a les petites botigues o botigues de barri ha estat aquestes grans empreses que venen per Internet rebentant preus, enviaments gratuïts, etc. És trist veure com molta gent no valora el format físic comprat rebuscant entre cubetes de vinils per exemple i el fred que és comprar per Internet. Els hàbits de compra han canviat i si no fem un pensament en donar suport a botigues petites acabarem desapareixent., No només les de música, totes en general.

- Quines mesures estàs adoptant per mantenir el format de vendes actualitzat als dies que vivim?

Pregar! (Rialles) Poc podem fer contra aquests "gegants" d'Internet. Les mesures que he pres són molt senzilles, atenció al client personalitzat, donar suport a totes les bandes estatals que vulguin distribuir els seus treballs, signatures de discos, etc .... És molt, molt difícil.

- Si poguessis contactar amb els promotors, bandes, ..., què els diries de canviar?

Als promotors, sobretot als grans, que s'acordin que fa anys la gent podia fer-se amb les entrades de concerts a les botigues de barri sense cues virtuals, ni despeses de distribució, etc. I te la portaves a color i ben bonica per la teva col·lecció. Ara és més còmode posar-les a la venda per internet i que et cobrin una barbaritat de despeses de gestió. Estic totalment en contra de les despeses de gestió, sigui per Internet o en botiga. També dir-los que haurien d'unir-se en més d'una ocasió si coincideixen dues bandes el mateix dia i del mateix estil i muntar alguna cosa xulo. Fora d'això, tot el meu suport als promotors que arrisquen tant de vegades només per cobrir despeses. A les bandes, que lluitin per la seva música amb ungles i dents, que es valorin, que no toquin a "sales" per anomenar-les d'alguna manera que no tinguin unes mínimes condicions tant per a ells com per al públic. I sobretot que tinguin cura no només la música també la seva imatge, per a mi és molt important la imatge d'una banda.

- Què creus que falla perquè moltes sales es presentin semi-buides cap de setmana després de cap de setmana?

Aquesta pregunta és delicada. Com et deia abans els hàbits de compra han canviat, però els d'assistir a concerts també. Abans no hi havia tanta oferta. Venia una banda i anàvem tots. Ara hi ha fins a diversos concerts al mateix dia i si t'agraden com a mi, diferents estils és difícil triar. El tema del preu d'algunes entrades amb el tema de l'Euro, IVA, etc. també és important. No podem oblidar-nos del "Boom" de les bandes tribut, a les quals respecte al 100% encara que no entengui que fiquin 400 persones i aquest mateix dia una banda de temes propis meta 50 o 60. Si el públic és feliç amb uns Metallica del Mercadona qui sóc jo per dir el contrari! (Rialles) Al nostre país hi ha bandes brutals que al final es separen pel poc interès del públic.

- Què representa per a tu el rock / metall?

'La meva vida! Sempre ha estat aquí, en els moments dolents i en els bons. Sóc melòman al 100%, escolto més estils com el Blues, per exemple. Hi ha molta música bona ja que cada època ha tingut grans bandes i artistes.

- ¿Com va ser el teu primer concert?

Puuuf !!!! Fa molt d'això! Vaig tenir la sort de veure moltes bandes emergents del Baix Llobregat de criatura. A mesura que anava creixent anava ampliant els meus gustos musicals. Si no recordo malament el meu primer concert "gran" va ser Status Quo.

- Musicalment .... que estils són els teus preferits?

El meu estil favorit de sempre ha estat el Hard Rock de tall més americà. Després la música que es fa a casa nostra m'agrada moltíssim. Si pot ser en l'idioma de Cervantes millor, com diria el gran Mariskal (rialles) Hi ha alguns estils més extrems que es em resisteixen una mica, però sòl escoltar de tot. Depèn l'estat d'ànim em sol venir de gust més un estil que un altre.

- Si et dic que triïs una banda, seria ...

'Aquestes és fàcil! Kiss! Des criatura em marc la seva imatge i la seva música. En ser fan dels còmics, cinema de terror, ciència ficció i el Rock, amb aquesta banda ho tenia tot en un. Sóc un col·leccionista malaltís, col·lecciono de tot sobre la banda.

- Amb tota la teva experiència, que no és poca ... Què és el millor de tots aquests anys?

La gent. Coneixes persones que valoren la teva feina i això no té preu. Que em visitin a la botiga artistes que admiro com José Antonio Manzano, Pepemary de Bella Bèstia o David Palau i et felicitin és també del millor que m'ha passat. També et dic que hi ha de tot, criticar i intentar enfonsar-te és gratis (rialles).

- Finalment ... digues-me un concert que mai vas a oblidar.

Mmmmmm .... Són molts, però sens dubte Kiss al Palau dels esports en 1997. Qualsevol concert de Kiss, els he vist força vegades en diferents països.

- Per acabar, aquest seria el moment de promocionar la botiga, la música en format original, i / o per expressar el que tu vulguis!

Una vegada em va dir Oscar Sancho de Luxúria "Germà, la gent va més als enterraments que als casaments" i té tota la raó del món. Si no ens donem suport entre tots això s'acaba. No només les botigues, si no els bars, bandes, etc. .... En Rocknellá intentem que la gent surti contenta amb les seves compres, trobant-se amb músics, coneguts, etc. En aquests quatre anys em quedo amb els moments bons que hem viscut. Firmes com la de Tigres, Regressió o Chris Holmes ex Wasp, ¡la inauguració que va ser una passada !, etc. tot això compensa els moments durs que comporta tenir una botiga especialitzada com la nostra. M'agradaria donar les gràcies a tots els que fan possible que continuem, ja siguin grups, discogràfiques, promotors, distribuïdors i com no, als nostres clients.

Moltíssimes gràcies pel temps dedicat i esperem veure't aviat en viu, i que cada dia siguem més !!!

Realitzada per Víc Salda
09/03/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.