SatanArise en Facebook
Contacto - Satan Arise

Saurom Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Kiss of Death (Kiss Tribute Band) La casa del Loco (Zaragoza)

Saurom París 15 (Málaga)

Forja + Obscens + Strip Wolf (Barcelona)

Easy Rider + Tâlesien Transylvania (Vigo)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Saurom Teatro Circo (Murcia)

The Slavers (Iron Maiden Cover Band) + Kiss of Death (Kiss Tribute Band) Peter Rock (Valencia)

Sobre Satan Arise...

Satan Arise es un portal que vol donar a conèixer novetats sobre bandes de metal sense enllaços de descàrrega que no siguin consentits i pactats amb les bandes. Especialmente als grups joves se'ls dona la oportunitat de presentar el seu disc o maqueta, fer una petita entrevista i fins i tot arribar a tenir banners publicitaris de franc.

Crítiques: Si vols contactar amb Satan Arise per fer-nos arribar un disc per que el revisem posa't en contacte amb nosaltres enviant un mail a info@satanarise.com.

Concerts: Si vols comunicar-nos la celebració d'un concert per que surti a la nostra secció de concerts recomanats, envians el cartell y la informació a info@satanarise.com. Degut a la gran quantitat de concerts i bandes existents es impossible seguir tots els concerts que es realitzen, es per això que ens heu de fer arribar el cartell i la informació per poguer-ho publicar.

Noticies: Per enviar-nos noticies que penseu que es poden publicar a Satan Arise podeu fer-les arribar a traves de news@satanarise.com.

Responsables

Pablo V.

Pablo V.
València. De vegades advocat, de vegades cantant


Sergi Arise "Hell"

Sergi Arise "Hell"
va néixer 7 mesos abans que Vic, es fotógraf i va començar aquest portal com un passatemps fins que l'arribada d'en Vic va fer que tingués un altre enfoc, anunciant no només tot tipus de metal sino donant especial atenció a aquelles bandes que estan començant. Desde els anys 90 sempre ha estat vinculat al Heavy Metal, desde que va escoltar el Use Your Illusion dels GNR y un company d'institut li va passar un K7 amb el Live d'AC/DC, entrar des d'aquell moment en el metal de forma incondicional, Heavy Metal, Power, Folk, Viking, Death, Progressiu... Metal!

sergi@satanarise.com
SubDirector - Staff

Víc Salda

Víc Salda
va néixer a Barcelona el 12 de desembre de 1978. És enginyer informàtic i intentar posar el seu gra de sorra al desenvolupament i difusió d'aquest portal per que cumpleixi el seu objectiu de creixement i divulgació. Va començar col·laborant en diverses webs com a crític musical amb l'esperit de difondre diversos estils de metal, per qué no mori, per qué cadascú pugui decidir si li agrada o no, pero que com a mímin coneixi i s'observi la qualitat existent, en el seu cas està més especialitzatr en el producte nacional. De manera totalment amateur, a finals dels 90 i principis dels 2000 ha tocat en un parell de grups de rock com a guitarra y de metal com a baixista, tot i que per diversos motius es va tenir que retirar i ara ho te totalment arraconat malgrat tenir estudis de guitarra i teclats. També és un enamorat de les motos.

vsaldanya@satanarise.com
Director - Responsable de continguts - Relaci

Consell de Redacció - Staff

Jordy Stanley

Jordy Stanley
Jordy Stanley (Jordi Pardo Pastor, Barcelona - 1977), líder i fundador de la banda tribut Kiss of Death, està llicenciat en Filologia Hispànica i és Màster en Ciències de l'Antiguitat i l'Edat Mitjana, tots dos títols atorgats per la Universitat Autònoma de Barcelona . Filòleg de professió, és autor de nombrosos estudis sobre teologia i edat mitjana, i ha impartit conferències i classes a diverses universitats estrangeres. El seu darrer llibre, Conan al llarg dels films, el qual ja està a la seva segona edició, pretén fer una radiografia molt personal del personatge creat ja fa gairebé un segle per Robert E. Howard. Músic per vocació, ha enregistrat diversos discos amb diferents formacions i ara es dedica a homenatjar la banda de la seva vida des de l'escenari i el seu canal de youtube (Jordy Stanley Army).

jordy.stanley@satanarise.com
Responsable del Consell de Redacció

Vica Arise

Vica Arise
va néixer a la "millor terreta del món" (Alacant) el 18 de maig de 1989. Apassionada de la música des de ben petita, amb 8 anys va agafar per primera vegada una guitarra i poc després va començar a estudiar al Conservatori de Música d'Alacant. Amb només 16 anys va haver de deixar la carrera de música professional per una lesió a la mà i va decidir no deixar-la de banda i estudiar la carrera de Magisteri especialitzat en Música. Amant del metall nacional, Mägo d'Oz va ser la banda que la va introduir dins d'aquest món.


Redactores

Kont

Kont
Amant de l'heavy metall, col·labora desinteressadament per donar cabuda al metall i fer-lo arribar a més gent!


ZorroLoko

ZorroLoko
ZorroLoko va néixer a finals de l'any 1986. Des de ben jove el rock ha estat el motiu al qual ha dedicat cada dia, des que anys enrere escoltés el disc Powerslave d'Iron Maiden per primera vegada. Des d'aquest moment el rock i el metall en totes les seves corrents formen part de la seva vida com una declaració de principis. Després de participar en diversos mitjans especialitzats i després d'una carrera fallida com a bateria de power metall, s'uneix a l'equip de Satan Arise analitzant el millor i el pitjor de les bandes emergents dels circuits locals.


Colaboradores

Alberto Rubio Medivilla

Alberto Rubio Medivilla
Li encanta la fotografia i la música i com a tal, es converteix en col·laborador en SatanArise!


AlSmith

AlSmith
El meu nom és Alfonso Ruiz Zaragozá, vaig néixer el 23 de juny de 1982 i el meu primer contacte amb el Rock/Heavy va ser gràcies a un veí que em va prestar un disc d'Iron Maiden, encara que abans ja escoltàvem a Extremoduro. Sóc nadiu de València i els meus estudis arriben des de primària fins a un Màster en Tributació i comptabilitat, actualment treballant de comptable al grup Ibèrica d'Automòbils. Els meus hobbies són córrer i sobretot la música encara que no sóc músic cada any de lectura i envoltar-me de músics ha fet que adquireixi força coneixements, alguns em diuen la Wikipedia del Rock.

sa@sa.com
a

Clara S. Gallego

Clara S. Gallego
Va néixer un 2 d'abril de 1994 a Getafe (Madrid). Graduada en Periodisme i Comunicació Audiovisual, va començar a la premsa del metall al voltant del 2016, amb el projecte Words For Metall, després de diversos anys com a gran aficionada al gènere. A més de Satan Arise, actualment col·labora com a cronista i fotògrafa en destacats mitjans del panorama, com Mariskal Rock i The Metall Circus. És a més cantant i teclista, i ha participat en diversos projectes i esdeveniments.


Ernest Salvat

Ernest Salvat
Músic i col·laborador del portal amb el seu granet de sorra en text i fotografia. Baixista a la banda tribut a Iron Maiden, The Slavers.


Felipe

Felipe
x


Herestia

Herestia
El meu nom és Julia Martínez, vaig néixer el 1994, a Buñol (València). Sóc fotògrafa de retrat, il·lustradora digital autodidacta i maquetadora sense títol. Faig fotos a músics, cosplay ia vegades sessions de fotos a alguna Caputxeta especialment violenta. A més de Satan Arise col·laboro com a cronista i fotògrafa a Hellpress.com i realitzo exposicions de fotografia artística anomenades Gabinet de Curiositats. Sóc autista d'alt funcionament amb TDAH i de vegades puc parlar massa de musicals o Cienciologia. No t'hauries d'arriscar a preguntar-me... Instagram: @Herestia_Photography


Inés Steel

Inés Steel
Encarregada de les fotografies i videos de les cróniques de Jordy Stanley


Juan Carlos Argüello

Juan Carlos Argüello
Metaler per excel·lència, motard ia més fotògraf; posa el seu granet per tornar a posar el metall al seu lloc


Quim Brugada - TNT Radio Rock

Quim Brugada - TNT Radio Rock
Col·laborador actiu al portal amic TNT Radio Rock, sempre és un plaer coincidir-hi, xerrar de música i compartir la passió per aixecar l'escena del rock i del metall


Susana Romero

Susana Romero
Fotògrafa col·laboradora del portal, amiga del rock i del metall!


Links / Partners

Metal Trip Ondas Subversivas Metal Symphony Necromance - Portal de Metal Extremo Daniel, profesor de canto gutural Vilavern Solidary Biker Indomables AMAC
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.