SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

22 / 06 / 2015

GUS G.: Primera cançó de 'Brand New Revolution' debutada en un lyric video!

GUS G.: Primera cançó de 'Brand New Revolution' debutada en un lyric video!

El guitarrista d'Ozzy Osbourne / Firewind GUS G. està debutant una primera cançó com a presentació del que serà el seu segon àlbum en solitari, aquest portarà per títol 'Brand New Revolution' i s'estrenarà el 24 de juliol a tot Europa a través de Century Mitjana Records.

Pots escoltar la cançó "Burn", que compta amb la presència de Jacob Bunton (Adler, Lynam), mitjançant el lyric vídeo presentat per Metall Hammer (GB, Alemanya i Grècia)GUS G. ha dit el següent sobre el nou tema: "'Burn' és una de les meves cançons favorites del nou disc. Estava plantejant com un riff molt simple i enganxós, amb groove, una cosa que faci que els metalheads estiguin movent el cap sense parar. És una d'aquelles cançons que vaig escriure amb Jacob Bunton i record a Jacob enviant-me un arxiu amb la demo de les seves veus i la tornada simplement em va impactar en el moment. Sabia que teníem una cançó increïble. Puja el volum, mou el cap i gaudeix! "

El llistat de temes de l'àlbum, el qual compta amb les aparicions de Jeff Scott Soto, Elize Ryd (Amaranthe), Jacob Bunton (Adler, Lynam) i Mats Levén (Candlemass, ex-Yngwie Malmsteen), és el següent:

 
GUS G. - 'Brand New Revolution':
1. The Quest
2. Brand New Revolution
3. Burn
4. We Are One
5. What Lies Below
6. Behind Those Eyes
7. Gone To Stay
8. One More Try
9. Menja Hell Or High Water
10. If It Ends Today
11. Generation G
12. The Demon Inside


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.