SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

28 / 07 / 2015

Celestia presenta tres nous avançaments

Celestia presenta tres nous avançaments

CELESTIA, composta per Fernando Broseta (Prometheos), compta amb la col·laboració de grans veus i instrumentistes del panorama nacional: Pablo Solano (Dragonfly), Fran Soler (Sant Elm), Vicente Feijoo (Salpa), Momo Cortés (Momo, Musical "We Will Rock You "), Ángel Belinchón (Dry River) ... i molts més.

La història tracta d'una realitat imaginària. Des d'un prisma de ficció, ens explica com els oprimits busquen el sentit de la seva existència, mentre viuen sotmesos per uns pocs privilegiats. Un món de desigualtat, dogma i ideals contraposats.

L'obra està dividida en tres actes que han anat gestant a poc a poc. El Primer de ells, "Fills de la Terra", el 2013, i el Segon Acte, "La Senda del Destí", en 2014. A l'inici d'aquest 2015, ha finalitzat la gravació del Tercer Acte: "Memòries d'un fals Déu ", i també, s'ha remesclat gran part dels dos actes anteriors. La producció va a càrrec de Fernando Asensi i Enrique Mompó (Fireworks Studios).
A més d'Adrià Romero (Opera Magna, ex Dragonfly) a la bateria, aquest últim acte compta amb les noves incorporacions de: Pablo García (WarCry), Cecilio Sánchez-Robles (Ankhara), Victor De Andrés (Zenobia), Alberto Alba (Jeff , ex Dragonfly), Lory Roxx (Seventh Hell), David Manxa (Skill To Kill) o Jose Vicente Broseta (Opera Magna), entre altres.

En els propers mesos, sortirà a la venda l'edició en CD de l'obra al complet. Mentrestant, us convidem a seguir totes les novetats en la Pàgina Oficial de Facebook. www.facebook.com/celestiametalopera

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.