SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Elisa C. Martin + Hora Límite + Embers of Pride + Bridge to Nowhere Revi Live (Madrid)

Ankor + Vukovi + Far'n'Hate Stage Live (Bilbao)

Angra + Opera Magna + Arwen Razzmatazz 2 (Barcelona)

Enuff Z'Nuff + Dusty Riders Estudios Groove (Portugalete)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

05 / 08 / 2015

Tesseract primer single del seu nou Polaris

Tesseract primer single del seu nou Polaris

Abans de la sortida del nou disc d'estudi 'Polaris' de la banda progressiva britànica tesseract, aquesta està donant als aficionats de tot el món l'oportunitat d'escoltar per endavant una de les seves pistes, en aquest cas "Messenger".
 
El vocalista Dan Tompkins comenta de forma molt filosòfica sobre la cançó: "El concepte del nostre nou àlbum," Polaris ", és simple; es tracta de la naturalesa transitòria de la veritat universal. No hi ha tal cosa com un concepte humà fix absolut que sempre sigui la veritat. Potser això és un missatge que la majoria de nosaltres no poden o no volen escoltar, però "Messenger" proposa un despertar cada vegada més gran en la consciència dels condicionaments socials als quals estem exposats cada dia gràcies a els mitjans de comunicació. Una veritat constantment enfosquida i un públic sotmès pel 'càsting a la por del dubte."


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.