SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

20 / 08 / 2015

L'Ex-Savatage Zak Stevens persevera amb els seus Circle II Circle i el seu regnat de terror

L'Ex-Savatage Zak Stevens persevera amb els seus Circle II Circle i el seu regnat de terror

El projecte Circle II Circle ha estat mostrant les seves cançons per tot el món des del llançament del seu últim àlbum "Seasons Will Fall" publicat en el passat 2013. Aquest àlbum va ser considerat com l'àlbum més fort i poderós de tota la seva carrera, tant des del punt de vista musical, com des del de la producció...

La banda assumeix el repte d'aconseguir noves marques amb aquest "Reign Of Darkness", un disc de Heavy Metal de gran abast, amb riffs poderosos i l'apassionada veu de Zak Stevens, potser més orientada cap al Rock Melòdic. Aquest potent combo ja presumeix d'haver creat una cosa nova, fresc i vigorós, sense perdre en absolut els signes d'identitat de Circle II Circle i també de presentar nous estàndards dins del gènere.
 
Segons paraules del propi Zak: "Es podria dir que Reign of Darkness representa una reinvenció musical per a nosaltres, però en el moment que escoltis cada cançó, sabràs immediatament que se segueix tractant de CIIC. Volíem retre homenatge al passat, però també volíem crear un renaixement musical dins del nostre gènere que és fresc i ple d'energia. Aquest és un disc que aplanarà positivament el camí per al nostre futur".

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.