SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

02 / 08 / 2016

Danza Infernal, primer videoclip de Stanbrook

Danza Infernal, primer videoclip de Stanbrook

La banda alacantina de heavy metal, Stanbrook, ha llançat el seu primer videoclip del tema "Dansa Infernal", extret del seu primer àlbum homònim.

El vídeo s'ha rodat en Black Stage Studios durant l'enregistrament de tema, a càrrec d'Estudi GDP. Mentre que l'àudio ha estat gravat, mesclat i masteritzat per Luis Varó de BlackStage Studio (Torrellano, Alacant)

Aquest disc suposa una nova etapa per als seus components, que aposten per 13 talls de so profund, potent i carregat d'heavy metall clàssic en castellà. Un àlbum que, entre d'altres sentiments i experiències, narra la història real del vaixell de càrrega Stanbrook, l'últim vaixell que va salpar des del port d'Alacant el 28 de març de 1939 amb 2.638 refugiats per la guerra civil espanyola. El capità Archibald Dickson va desobeir les ordres de no evacuar civils i va omplir el vaixell fins i tot més del que podia suportar. Tant és així, que el vaixell es va escorar en diverses ocasions durant la travessia. El 19 de novembre de 1939 el Stanbrook va ser torpedinat al Mar del Nord pel submarí alemany U57, pel que el vaixell de càrrega es va enfonsar, emportant-se la vida de tota la seva tripulació.

La banda neix de la inquietud d'anys d'experiència sobre l'escenari. Després de més de 30 anys tocant a la mítica banda "Acer", el seu vocalista Alfonso Peña i la seva bateria José Piqueres decideixen donar el pas cap a un estil més dur, amb potents doble bombo i guitarres més distorsionades. Per a això, compten amb el guitarrista Luis Frutos (ex-Bronka). A més, en aquesta aventura compten amb Jordi Cabrera (Arpa) a la guitarra i cors, i Luis Varó (ex-Mortis cruentus) al baix.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.