SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

04 / 09 / 2016

Third Dim3nsion es baixen dels escenaris

Third Dim3nsion es baixen dels escenaris

la banda madrilenya anuncia la seva parada indefinida amb el següent comunicat:

Tot va començar amb un parell de col·legues prenent-se una cervesa.

I acaba com un grup d'amics que estimen la música.

Al final la vida ha pogut més. No hi ha una història tràgica darrere. No hi ha un embolic de faldilles ni mals rotllos per a aquells que volen sang i llàgrimes. Ho sentim. Només hi ha un grup d'amics que han decidit cessar la seva activitat durant un temps. Només això. Ni més ni menys.

Han estat onze anys. Per a alguns només dos, tres, set ... ¿Només? Per a alguns ha estat una vida. Era el nostre projecte, el nostre petit. Ha crescut tant ... No dubteu que tots no hem posat el cor en ell. No ho dubteu. O dudadlo, tant se val. Hem invertit vides senceres en que això seguís endavant.

Deixem enrere amics, experiències, directes. Deixem enrere dos CDs que són la nostra essència. Deixem enrere vida. Davant tenim a sis persones normals, les mateixes que van estar aquests anys. Un informàtic, un publicista, un conserge, un que es casa en menys d'un any ... Anem a visitar la nostra mare els diumenges, i alguna vegada hem jugat a la videoconsola amb els col·legues un dissabte a la tarda. No oblideu això. Darrere i davant hi ha persones que són música.

La música no està morta. Alguns de nosaltres estem morts quan oblidem que darrere de la música estem nosaltres mateixos. Quan ens oblidem que hi ha persones, i tractem els grups, mitjans, promotors com fardells. Què més donarà ficar merda sobre tal grup o tal músic? Darrere de cada cançó hi ha vida i dolor. No ho sabeu, no teniu per què saber-ho; durant l'enregistrament d'Conspiracy Theory dos membres vam perdre dos familiars. Vam plorar, vam gravar, vam creure i vam crear per vosaltres i per ells.

Nosaltres ens anem, potser durant un mes, un any o un dia. Ens anem sense saber si tornarem un, dos, tres, els sis membres. Sense saber si Third Dim3nsion tornarà, o si tornarà amb un altre nom i altres cares. Va donar vulgui que volta. Va donar vulgui que això segueixi endavant.

Ens volem anar clamant al cel que la música no està morta. Està morta tota la gent que ara ens escoltarà només per dir que ens anem. Estan morts els que diguin que ens hem rendit per anar-nos, quan mai ens van veure més que com alguna cosa amb el que treure pasta. Ens volem anar dient que molts seguirem en altres costats, que ens veurem entre els llums de l'escenari. La música segueix en nosaltres, i no perdrem l'essència de Third Dim3nsion tan fàcilment. Marxem agraint a tots, a David, a Neus, a Victor, Valentina, a Tony, a Ivan, a Arturo, a Bea, Dani, Laura, Maria Àngels, al xaval de Japó que li donava m'agrada a qualsevol cosa que posem, a la parella que han vingut a cadascun dels nostres esdeveniments, a la impremta que ens va donar suport fent-nos preu amb el material, als mitjans que, sabent que ens anàvem no han anat a per la pasta, sinó que ens han dit " ànim, oncles, valeu ". A tots els grups amb els quals hem compartit escenari, us donem les gràcies. Voldríem destacar tres: Dunkelmind, per ser tan terriblement grans com per aguantar-nos no una, sinó fins a dues vegades, i recolzar-nos en absolutament tot. Luxúria, per brindar-nos la seva mà fa molts anys i deixar-nos-oberta sempre. Jesús de Granit Rock, que encara que no sigui banda de música dóna suport a la música amb tot el seu cor, per apostar per nosaltres tantes vegades que ens fa ràbia no poder tornar-te aquesta aposta de moment.

Ens anem sabent que els mitjans donen suport a les bandes, Sang de Metall, Satan Arise, Xarxa Hard and Heavy, Crue Metall, La golfa del rock, Headbangers Llatinoamèrica ... tants mitjans que sempre han estès la mà amiga. Sense mirar més enllà. Ens anem sabent que els garitos donen suport a les bandes, Sixx Rock, Fenrir ... tants llocs on ens han tractat com a casa. Perdoneu a tots els que no podem anomenar. Tot just ens recordem del nostre nom. Encara que ha estat una decisió presa amb força, ens fa mal com si perdéssim una part de nosaltres mateixos. Ens anem havent anat aquest cap de setmana de concert, i el que ve tenint plans d'anar-hi. Ens anem creient en el somni, sentint el Power Metall. Si algú pensa que ha "guanyat" perquè ara separem els nostres camins és molt il·lús i molt trist. Perquè som música, i ens dóna tristesa tots els que fan servir l'enveja i les males ratxes dels altres com a sinònim de que ells pugen. Ego i enveja alimenten dia rere dia opinions sobre infinitat de grups. Nosaltres vam marxar feliços de tots els amics que hem aconseguit compartint música, i desitgem que CAP grup de l'estil que sigui hagi de separar-se mai per cap desgràcia.

# ApoyaLaMúsicaEnDirecto. Ho dèiem en el nostre twitter. Apoyadla, seguiu recolzant-la. Third Dim3nsion no aquesta, potser torni, encara si mai tornés, estan tres-cents grups més. Avui brollaran com bolets els que diguin "com molava aquest grup" que ja no hi serà. No permeteu que us passi a vosaltres. Apoyadla, apoyadnos, com Third Dim3nsion, com a músics individuals, com una comunitat plena de gent que es desperta cada dia pensant en com somiar més fort.

Però, sabeu què ?, ens anem feliços, orgullosos i amb forces per seguir lluitant pel nostre somni que és compartir música. Ens fa mal, clar que si. La ferida és molt recent. Però és impossible oblidar els somriures, l'emoció, la satisfacció de tots els que alguna vegada ens heu vist en directe i us heu emocionat. I això ens fa forts. Ens fa música.

Algun pensarà que això només són paraules. Això és part de la nostra vida i, per tant, de la nostra música.

Gràcies, de tot cor, des del més profund de la nostra ànima. Gràcies per ser-hi. Gràcies per formar part d'aquesta dim3nsión. Gràcies per creure en nosaltres. Seguiu creient en nosaltres i en la música. Seguiu creant.
Demanem disculpes pels possibles problemes derivats d'aquest cessament d'activitat tant a públic, com a mitjans, com bandes, com aquell que pogués veure afectat. La decisió ha arribat en un moment sobre el qual no podíem fer molt més.

Estem segurs que tornarem a trobar-nos. Estem segurs que aquest cessament de l'activitat no serà etern. No obstant això, la música sempre ho serà.

Fins ara, i gràcies pel peix. Junts som més música.

Marxem per ara amb la nostra outro, amb l'esperança, la il·lusió i la força que no està mort el que viu eternament.


INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE #TRIANGLE: a causa del cessament de la nostra activitat ens veiem obligats a sortir-nos de la gira que, amb tant afecte va organitzar la nostra companya Elena costat de Ària Ignis, DC Rock Artist Management i R & N Management. No obstant això, les dates segueixen endavant amb els dos grups restants; aneu a veure'ls i gaudiu de la seva música en directe.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.