SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

06 / 09 / 2016

DooMination es ara Bloodhorn

DooMination es ara Bloodhorn

Benvolguda penya,
després de quasi un any de silenci a les xarxes socials i trepitjar comptadíssims escenaris volem explicar algunes coses que ens han impulsat a fer aquest retir espiritual al local per tornar revifats i més forts que mai, però amb una serie de canvis.

Després de la sortida del primer disc i dels concerts que ho van acompanyar vam decidir començar les compos del que seria el segon, això ens va obligar a dir que no a alguns bolos i centrar-nos en la feina d'aquell moment, aquí vam adonar-nos que hi havia certes coses que volíem canviar. Creiem que era el moment d'actuar més honestament amb nosaltres mateixos, tant en l'estil com en les dinàmiques de treball perquè el nou material fos el que realment volíem que fos, molt més propi i amb el qual sentir-nos més identificats.

És dur, però hi ha moments en que que et veus obligat a partir camins amb els teus companys de sempre i seguir endavant, per això ens va ser tant difícil separar-nos d'en Xai, sense extendrens massa, els gustos de la gent canvien i a vegades és millor que cadascú segueixi el seu propi camí, mantenint l'amistat però enfocant el teu temps en allò que realment vulguis dedicar-lo.

Degut al canvi d'estil també ens hem vist obligats a prescindir del teclat, una decisió dificilíssima que ens ha portat a no poder comptar més amb en Marc a dalt dels escenaris, però des de la presa d'aquesta decisió no ens hem separat el mes mínim, és part inseparable de la família i ha participat i aportat en tot el procés i les compos del nou material.

Així deixem pas a notícies més positives...

Anunciem el nostre nou fitxatge... el Lil Deif. La seva arribada i les seves influencies han definit completament el nou material integrant-se al màxim des del primer moment i aportant uns riffacos que sonen que et rebenten el cap. Ja porta uns mesos de fiestuqui amb nosaltres i s'ha habituat a la vida rural d'una manera fantàstica. Vam posar-lo a prova en el concert mig secret que vam fer fa uns dies a Sant Hilari on ens va demostrar que dona la talla sobradament per fer el cabra i liarla amb nosaltres a partir d'ara!

Ah! I a més ens hem canviat de nom, consideràvem que després de tants canvis la presència de gent nova i la direcció general que volem prendre necessitàvem un rentat de cara total.

B L O O D H O R N, sota aquest nom ens movem a partir d'ara, amb la nova pàgina de face: Bloodhorn

Sota el nou nom i logo sortim altra vegada a fotre-li canya i a tocar allà on es reclami tralla!
Per últim voldríem agrair a tota la gent que durant el nostre silenci s'ha interessat per què cony fotíem... doncs fotíem tot això, lidiar amb la vida, regenerar-nos i preparar-nos per anar a tope a partir d'ara!

P.D: Comencem a muerte el dia 21 d´Octubre a Girona amb els nostres bros de Bellako i Dryzer, nit de pals a la Sala Univers!!!

DooMination es ara Bloodhorn
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.