SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

07 / 09 / 2016

Novetats de Labyrinth

Novetats de Labyrinth

Labyrinth estan treballant actualment en una anticipació del seu pròxim àlbum retorn, que està planificat per al 2017 via Frontiers Music Srl0

"Vam escriure fa temps, set temes complets amb els quals estem molt satisfets" - ha comentat el guitarra Olaf Thorsen.
"Tenim alguns temes molt heavies i ràpids, i uns quants una mica més progressius i melòdics. Hem acabat unes 10 o 11 cançons per a aquest nou àlbum. Pensem que als fans els agradarà tant els temes com nosaltres. Hi ha unes quantes melodies matadors i el so és definitivament reconeixible com 100% Labyrinth ".

La formació és la reunió dels membres originals Olaf Thorsen i Andrea Cantarelli a les guitarres i el retorn de Roberto Tiranti en les veus al costat de John Macaluso (Official Yngwie Malmsteen, James Labrie, Riot, Symphony X, Starbreaker, TNT and ARK) en la bateria, Oleg Smirnoff (Eldritch, Vision Divine, Death SS) en els teclats i Nik Mazzucconi al baix.

"Aquesta nova formació és més dura que mai!" Continua Olaf. "Jo, Andrea i Roberto estem entusiasmats amb la contribució que els nous nois estan aportant a la banda i el seu estil serà certament proper al so Labyrinth!"

El primer concert de la nova formació serà en el Frontiers Metall Festival al Live Music Club a Trezzo sull'Adda el 30 d'octubre. La banda tocarà sencer i de manera exclusiva l'àlbum "Return to Heaven Denied" més unes quantes més, favorites dels fans!

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.