SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

07 / 09 / 2016

Portada, teaser i primers detalls de Deimos, el nou àlbum de MortSubite

Portada, teaser i primers detalls de Deimos, el nou àlbum de MortSubite

MortSubite, la major piconadora sònica que hagi existit mai a Burgos, torna a l'actualitat amb Deimos, el seu tercer àlbum. Gravat i barrejat entre abril i maig de 2015 en els Sadman Studios de Madrid amb el seu enginyer habitual, Carlos Santos, la principal diferència entre aquest i els seus dos discos anteriors l'ha marcat la seva mastering, que ha anat a càrrec d'una institució mundial com Jens Bogren en els seus Fascination Street Studios de Suècia (Amon Amarth, Opeth, At The Gates, Arch Enemy, Katatonia, Moonspell, Kreator, Dark Tranquillity, Paradise Lost ...). L'aliança amb el productor escandinau ha propiciat que el seu deathcore a dues veus soni més potent que mai, i que la seva nova càrrega melòdica, encara que aquesta per res disminueixi la brutalitat que MortSubite sempre despatxen en les seves cançons, brilli amb llum pròpia.
 
Cal destacar que la banda de Castella i Lleó compta amb un nou bateria a les seves files, Gonzalo Cantero, qui substitueix a Raúl Bartolomé. Pel que fa a Deimos es refereix, serà coeditat entre la banda i Companys De Tomba, comptant a més amb el patrocini de Tattoo Rock, Suïcida Clothing i wallride Skate-show Shop.
 
Deimos sortirà al carrer el proper divendres 7 d'octubre, però de moment us deixem ja amb la seva portada i teaser. En breu el seu single ens esborrarà del mapa i també desvetllarem el tracklist complet!


Portada, teaser i primers detalls de Deimos, el nou àlbum de MortSubite
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.