SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

13 / 09 / 2016

Saltimbankya, nou management i presentació del projecte

Saltimbankya, nou management i presentació del projecte

Per a tots aquells seguidors del metall simfònic amb una predominança de les veus líriques femenines, Saltimbankya són una aposta a tenir molt en compte.

Amb un to i color molt personal, el projecte liderat per Thanya Sants, cantant polifacètica que combina la seva passió per la música amb la seva faceta d'actriu i model ens presenta una Opera Rock circense marcat per un missatge en defensa de la llibertat personal i en contra l'assetjament.

Com arrencada i avançament del que està per venir ens presenten '' The Voice '', el seu primer single que ve acompanyat per un videoclip amb una producció de luxe al capdavant d'Henry Menacho de Kronic Produccions.

Paraules de la pròpia formació, '' L'àlbum tracta de forma conceptual de la història de Geraldine, una pallassa carablanca que es troba sotmesa a una forta depressió per culpa del seu entorn més proper. La seva única amistat ve representada per Esmeraldine, el seu alter-ego, mostrat com la seva consciència i marcat pels sentiments oposats a Geraldine.

La formació acompanyant Thanya Sants està composta per Xavi Pascual (actual cantant de Frozen Shield, veu gutural a Saltimbankya), Felipe Cantarino (a la guitarra solista), F. Javier Rodriguez com a segon lletrista, Saule Roc com a músic de directe i Jimmy Da Silva a la bateria.

Aprofitant el llançament de Saltimbankya i en suport a la formació, la promotora de concerts Chroma Nation té el plaer d'anunciar el seu fitxatge amb la banda de cara al management, booking i promoció del seu primer treball de llarga durada.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.