SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

23 / 09 / 2016

Portada i detalls de The Distant View, el nou àlbum de Close To The Sky

Portada i detalls de The Distant View, el nou àlbum de Close To The Sky

Els joves i prometedors Close To The Sky ja tenen a punt al 100% el seu debut en llarg. The Distant View, el seu primer àlbum després de l'EP de 2013 Time lapse, està cridat a ser un dels millors treballs de metalcore progressiu i djent de la temporada, un disc que encantarà a tot fan de formacions com Northlane, Heart Of A Coward, Architects , Hacktivist, Volumes o Vildhjarta. L'obra sortirà a la venda el proper divendres 21 d'octubre, així que ja estem en disposició de desvetllar els seus detalls.
 
Gravat i produït a principis d'aquest any en els Treeline Studios de Nacho, el seu guitarrista, The Distant View ha estat mesclat i masteritzat per Nicolas Delestrade en els NDSE Recordings de París (Betraying The Martyrs, Novelists, Shoot The Girl First, Our Theory. ..). L'elecció del productor gal no podria ser més encertada, ja que ha dotat a l'àlbum d'una enganxada i energia descomunals, traient a relluir l'àmplia i eclèctica paleta de sons que els madrilenys presenten.
 
Us deixem amb la portada i el tracklist complet de The Distant View, un àlbum que el 21 d'octubre acabarà de posar a Close To The Sky a l'avantguarda de les nostres propostes metàl·liques més modernes i trencadores. Un gran disc sorprenent en tots els sentits.
 
1. Roots
2. A Fading Existence
3. Broken Sight
4. In My Skin
5. Code
6. Haunting Memories
7. Serene
8. Dead End
9. Landmarks
10. Open Eyes
11. Time Lapse

Portada i detalls de The Distant View, el nou àlbum de Close To The Sky
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.